Toegankelijk & groen

Je bedrijfsuitje bij het Plofhuis.

Voor een bedrijfsuitje Amsterdam kies je voor Fort Uitermeer in Weesp, op slechts 10 minuten rijden. Even weg van kantoor.

Onderdeel van de historische Stelling van Amsterdam is deze stoere plek ideaal als locatie voor een bedrijfsuitje.

Verras je collega’s of relaties eens met een speciale activiteit op dit unieke fort terrein vlakbij Amsterdam.

Wil je hier ook neerploffen?

Groene locatie

Met een fort als groene locatie is je bedrijfsuitje Amsterdam gelijk al een succes. Het terrein van Fort Uitermeer biedt tal van mogelijkheden voor een actief bedrijfsuitje op locatie. Moet er toch ook gewerkt worden? Geen probleem, combineer jullie activiteit met een vergadering in één van onze Plofhuisjes.

Gokken als teambuilding

Het populairste teambuilding programma op Fort Uitermeer heet de PLOF Gamble. Gebaseerd op de gokspelletjes die soldaten op dit fort in vroegere tijden speelden. Hoeveel geldbommen weet jouw team te verzamelen en welk team gaat er uiteindelijk met de pot vandoor?

De verschillende doe- en denkopdrachten zorgen ervoor dat er genoeg afwisseling is. Zo ontstaat vanzelf het meest ideale bedrijfsuitje Amsterdam.

Vergaderen in een Plofhuis

De voormalige munitie opslagplaats – ook wel Plofhuis genoemd – is de ideale uitvalbasis voor een vergadering of training bij Fort Uitermeer. Combineer je meeting met één van onze teambuilding activiteiten voor een ontspannen afsluiting van jullie bedrijfsuitje rondom Amsterdam.

Of kies voor de PLOF Escape als vergaderbreak. Vind alle attributen om een kanon af te schieten binnen de tijd in deze escape room experience. Oren dicht en knallen maar!

Een dag zonder files

Wonen je collega’s of relaties rondom Amsterdam? Een bedrijfsuitje of vergadering in het Plofhuis bij Fort Uitermeer is gelijk ook een dag zonder files. Weg van de snelweg en met gratis parkeergelegenheid ademt deze groene plek rust en ruimte.

En wil je een echt spectaculaire aankomst? Informeer dan naar onze mogelijkheden op het water. Zo kunnen we jullie gasten vanuit Weesp ophalen met een sloep of regelen we een fijne vaartocht over rivier De Vecht. Een mooie start van jullie bedrijfsuitje Amsterdam komt nu wel heel dichtbij. Neem gerust contact op, wij helpen graag bij de samenstelling van jullie ideale teamuitje op deze heerlijke locatie.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF kerstuitje main
10 - 65 personen

PLOF KERSTUITJE

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE