Bijzonder & gezellig

Vaartocht vanaf het Plofhuis.

Vanwege de prachtige ligging van het Plofhuis, is een vaartocht over de Vecht bijna een must als je je bedrijfsuitje of vergadering organiseert op Fort Uitermeer.

Ontdek de prachtige natuur van deze rivier en de mooie woningen vanaf een historisch stoomschip, een gezellige sloep of pak zelf het stuur in een elektrische sloep. 

Wij verzorgen natuurlijk ook een natje en droogje aan boord en het genieten kan beginnen!

Wil je hier ook neerploffen?

Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Vaartocht met de pakjesboot

De vaartocht zelf is al een belevenis, maar hoe gaaf is dit als je dat kunt doen met de enige echte pakjesboot! De Hydrograaf is een historisch stoomschip waar je zowel binnen al buiten kunt genieten van een bijzonder interieur en prachtig uitzicht. Combineer dit met een toegankelijke activiteit uit ons aanbod, zoals de superleuke PLOF Gamble en jullie teamuitje wordt er een voor in de boeken!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

plof puzzeltour fort uitermeer
10 - 100 personen

PLOF Puzzeltour

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Sloeptocht

Ook als je met een kleiner gezelschap bent, kun je de Vecht op. Zo kun je kiezen om met een heerlijke sloep (of een paar sloepen) lekker te borrelen aan boord van deze fijne boten. Of zet de sloep in als ‘vervoer’ tussen het treinstation en het Plofhuis, een unieke start van jullie vergadering op Fort Uitermeer!

Groepsactiviteit

Natuurlijk kun je een vaartocht ook inzetten als groepsactiviteit. We kunnen een paar elektrische sloepjes regelen waarmee jullie op eigen gelegenheid de Vecht gaan ontdekken. Vaar naar het pittoreske Weesp, haal een ijsje bij Nelis en maak er een gezellige middag van! Wij adviseren jullie natuurlijk graag over alle mogelijkheden voor een vaartocht.

Ter inspiratie

Zij hebben hier al eens gevaren.

Vergaderbreak

Wat dacht je van een vaartocht als vergaderbreak. Even een uurtje de koppen in de wind om daarna er weer fris tegenaan te gaan! Wij regelen de boot en schipper die jullie ook nog meer kan vertellen over deze prachtige omgeving. Zeker weten dat jullie weer volop inspiratie verder gaan vergaderen!

Catering

Natuurlijk verzorgen wij met plezier ook heerlijke catering aan boord. Van een lekkere picknickmand met lunch voor tussen het vergaderen door tot een uitgebreide barbecue als afsluiting van jullie bedrijfsuitje. 

Vraag onze PLOF crew naar de mogelijkheden van zo’n unieke vaartocht!