Teambuilding & Fun

Activiteiten die je motiveren.

Bijzondere activiteiten op een bijzondere locatie! Dat is waar je voor kiest als je bij ons een groepsactiviteit organiseert voor je teamuitje, je personeelsfeest of je bedrijfsuitje. Altijd een mooi moment om iedereen weer te motiveren.

Onze activiteiten worden door ons zelf bedacht, ontworpen en gebouwd en daarom uniek in hun soort. Hierdoor kunnen we flexibel zijn tijdens jullie programma!

PLOF DE FUN HIER MAAR NEER

De activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

vaartocht fort uitermeer
5 - 100 personen

VAARTOCHT

plof escape xl main
10 - 60 personen

PLOF ESCAPE XL

plof puzzeltour fort uitermeer
10 - 100 personen

PLOF PUZZELTOUR

PLOF DIY main
25 - 100 personen

PLOF DIY

rondleiding plofhuis bedrijfsuitje
10 - 60 personen

RONDLEIDING

PLOF kerstuitje main
10 - 65 personen

PLOF KERSTUITJE

Groot aanbod van activiteiten

Op deze pagina vind je een groot deel van ons aanbod. Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze kwaliteit en aanbod en proberen dit ook geupdate te houden op onze website. In ieder geval brengen wij jullie van eventuele wijzigingen op de hoogte bij het uitbrengen van een offerte.

Binnen en buiten

Onze groepsactiviteiten zijn bijna allemaal zowel binnen als buiten uit te voeren, soms een klein beetje aangepast. Het terrein van Fort Uitermeer eigent zich perfect voor een heerlijk dagje ‘buiten spelen’, maar mocht het Hollandse weer ons toch wat parten spelen, dan hebben wij meerdere Plofhuisjes waar we altijd terecht kunnen!

Op maat gemaakt

Omdat wij dus alles zelf ontwikkelen en bouwen, kunnen wij op maat gemaakte mogelijkheden aanbieden. Zo kun je bijvoorbeeld bij Fort Trivial zelf kiezen met welke spelonderdelen je collega’s wilt uitdagen in dit toegankelijke teambuilding programma. Of verwerken een op maat gemaakte puzzel toe aan de PLOF Escape!

Ben je op zoek naar iets anders? Schroom dan niet contact met ons op te nemen, wij denken met veel plezier mee met jullie en jullie wensen.

Teamgeest versterken

Een bedrijfsuitje is een geweldige manier om de teamgeest te versterken, medewerkers te motiveren en de onderlinge band te versterken. Bij het plannen van een bedrijfsuitje is het kiezen van de juiste groepsactiviteiten essentieel voor een succesvolle dag. Hierboven staan enkele mogelijkheden die perfect zijn voor een bedrijfsuitje.

Teambuilding activiteiten

Een populaire keuze voor bedrijfsuitjes is teambuilding activiteiten. Deze groepsactiviteiten bevorderen samenwerking, communicatie en probleemoplossende vaardigheden. Een voorbeeld van zo’n activiteit is de PLOF Gamble, waar teams moeten samenwerken om obstakels te overwinnen. Een andere optie is de PLOF Escape, waarbij teams puzzels moeten oplossen om de escape kist op tijd open te krijgen. Deze inspanningen stimuleren teamwerk en zorgen voor een gezonde dosis competitie tussen de teams.

Prachtige omgeving

Het Plofhuis is gevestigd in een prachtige omgeving, dus waar mogelijk gaan we met onze bedrijfsuitjes graag naar buiten. Dit geeft medewerkers de mogelijkheid om de frisse lucht in te ademen en te genieten van het buitenleven, terwijl ze ook hun samenwerkings- en leiderschapsvaardigheden ontwikkelen.

Ontspannen sfeer

Voor bedrijven die de voorkeur geven aan een meer ontspannen en creatieve sfeer, kan het een goed idee zijn om een aantal activiteiten te combineren. Laat de medewerkers zelf kiezen voor een fascinerende rondleiding of een korte vaartocht over de Vecht. Deze activiteiten bevorderen creativiteit, communicatie en teambuilding op een unieke en leuke manier.

Sportieve activiteiten

Sportieve groepsactiviteiten zijn ook populair bij bedrijfsuitjes, omdat ze energie en plezier bevorderen. Denk aan een sporttoernooi waarbij verschillende afdelingen tegen elkaar strijden, of een bootcampsessie waarbij medewerkers samen fysieke uitdagingen aangaan. Dit bevordert gezondheid, teamwork en een gezonde dosis competitie. Voor deze mogelijkheden vragen wij jullie contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden hier.

Op een andere manier kennismaken

Kortom, bij het plannen van een bedrijfsuitje is het belangrijk om activiteiten te kiezen die de teamgeest bevorderen en medewerkers de kans geven om elkaar op een andere manier te leren kennen. Of het nu gaat om teambuilding, outdoor-avonturen, ontspannen activiteiten of sportieve uitdagingen, het belangrijkste is dat de groepsactiviteiten leuk, uitdagend en memorabel zijn voor alle deelnemers. Op die manier kan een bedrijfsuitje een positieve impact hebben op de teamdynamiek en de algemene werksfeer.