Compleet & flexibel

Je strategiedag bij het Plofhuis.

Organiseer je strategiedag bij het Plofhuis en laat je volledig verzorgen. Van de lekkerste huisgemaakte lunches tot alle moderne faciliteiten die je nodig denkt te hebben tijdens jullie bijeenkomst.

Zo kunnen jullie je helemaal focussen op elkaar en alle agendapunten op deze zo belangrijke dag. 

Wil je hier ook neerploffen?

Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Strategiedag bij het Plofhuis

Kies voor jullie strategiedag het Plofhuis dat het beste bij jullie past. Ben je met een gezelschap tot 20 personen en ga je gedurende dag in kleine groepjes uit elkaar? Dan is Plofhuis 3 ideaal!

Huur alle Plofhuizen

Willen jullie het het hele bedrijf deze dag organiseren en in groepen verschillende strategieën bedenken? Huur dan alle Plofhuizen in en geniet van volledige privacy. En tussendoor wandelen jullie heerlijk van Plofhuis naar Plofhuis en is de frisse neus ook geregeld!

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

plofhuis 15 fort uitermeer vergaderlocatie
10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

plofhuis 3 fort uitermeer vergaderlocatie
5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

plofhuis 2 fort uitermeer vergaderlocatie
50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7

Cruciaal evenement

Een strategiedag is een cruciaal evenement binnen elke organisatie, waar leiders en teamleden samenkomen om de koers van het bedrijf uit te stippelen en gezamenlijke doelen te formuleren. Het is een dag vol reflectie, planning en samenwerking, waarbij de focus ligt op het bevorderen van groei en het overwinnen van uitdagingen. Zo’n dag is meer dan een vergadering; het is een investering in de toekomstige welvaart van het bedrijf.

Voorbereiding

Het begint allemaal met een doordachte planning. De voorbereiding voor een strategiedag is net zo belangrijk als de dag zelf. Het management moet ervoor zorgen dat de juiste deelnemers aanwezig zijn, inclusief key stakeholders, managers en experts op relevante gebieden. Het is ook essentieel om relevante gegevens en analyses beschikbaar te stellen, zodat beslissingen op feiten en inzichten gebaseerd zijn. Daarnaast is een goede locatie ook zeer belangrijk. Bij het Plofhuis zorgen wij ervoor dat jullie de focus 100% op de strategiedag kunnen hebben, ook tijdens de voorbereidingen.

Langetermijnvisie

Tijdens de strategiedag zelf moeten deelnemers zich volledig kunnen wijden aan het bespreken van de langetermijnvisie van het bedrijf. Het is een kans om de huidige stand van zaken te evalueren, successen te vieren en obstakels te identificeren. Door open communicatie aan te moedigen, kunnen teams oplossingen vinden voor problemen en nieuwe kansen ontdekken.

Succesvolle strategiedag

Een belangrijk aspect van een succesvolle strategiedag is het stellen van meetbare doelen. Of het nu gaat om omzetgroei, marktaandeel vergroten of het verbeteren van interne processen, doelen moeten specifiek, meetbaar, haalbaar, relevant en tijdgebonden zijn. Deze SMART-criteria zorgen ervoor dat de doelstellingen duidelijk zijn en dat er een strategie is om ze te bereiken.

Teambuilding activiteiten

Een interactieve aanpak is ook van vitaal belang. Workshops, brainstormsessies en teambuildingactiviteiten dragen bij aan een positieve sfeer en bevorderen de betrokkenheid van de deelnemers. Kies voor een van onze toegankelijke teambuilding programma’s zoals Fort Trivial.

Follow-up plan

Het implementeren van een follow-up plan is net zo belangrijk als de dag zelf. Een strategiedag mag geen eenmalig evenement zijn, maar eerder het begin van een voortdurende inspanning om de doelen te bereiken. Regelmatige evaluaties, bijstellingen en rapportage zorgen ervoor dat het bedrijf op koers blijft en zich aanpast aan veranderende omstandigheden.

Krachtig instrument

In conclusie is een strategiedag een krachtig instrument voor organisatorische groei. Het vergemakkelijkt een diepgaande analyse van de huidige situatie, stimuleert creatief denken en leidt tot doelgerichte actieplannen. Met de juiste voorbereiding en opvolging kan een strategiedag een katalysator zijn voor positieve verandering en succes op de lange termijn.

Neem contact op met onze PLOF crew om de locatie te komen bezichtigen of een vrijblijvende offerte te ontvangen!

Plofhuis sluit zijn deuren

Robert-Jan en Patricia Nederbragt stoppen per 01 augustus a.s. met het organiseren van zakelijke evenementen en vergaderingen in het Plofhuis.  Zij hebben gekozen voor een nieuwe uitdaging.

Na 10 jaar evenementen organiseren op diverse fortlocaties waarvan de laatste 5 jaar op Fort Uitermeer zijn wij toe aan een nieuwe uitdaging. “Het Plofhuis is een toplocatie, schitterend gelegen en leent zich fantastisch voor inspirerende vergaderingen en gezellige bedrijfsuitjes. We hebben er dan ook de afgelopen 5 jaar alles aan gedaan om onze bezoekers een bijzondere tijd te laten beleven hier.”

De voormalige munitie opslagplaatsen gaan weer ‘terug’ naar Stichting Uiteraard Uitermeer die gaat kijken wat ze met de gerenoveerde Plofhuizen gaan doen. “Een nieuwe ondernemer die deze werkzaamheden voortzet zou fantastisch zijn,” aldus de stichting.

Robert-Jan en Patricia kijken met heel veel plezier terug aan een mooie tijd op Fort Uitermeer en hopen dan ook van harte dat hun werk wordt voortgezet. Robert-Jan is inmiddels al met een ander bedrijf begonnen, de Stroom Loods, waarbij hij thuisbatterijen verkoopt en installeert. Hierbij werkt hij veel samen met een ander Weesper bedrijf, Bliq.

Patricia gaat door met Puzzeluitje, de webshop voor puzzeltochten die in de coronatijd is ontstaan. Hier vind je routes met de auto, de fiets en te voet, zoals een superleuke wandelpuzzeltocht door Weesp!

Robert-Jan en Patricia willen iedereen bedanken die bij hen te gast is geweest, maar ook zeker de Weesper bedrijven waar jaren heel fijn mee is samengewerkt.