Teambuilding & uitdagend

Een pittige teambuilding.

Zijn jullie gek op puzzelen, raadsels oplossen en logisch nadenken, kies dan voor deze escape room kist!

De PLOF Escape is een mobiele escape room experience in de vorm van een munitiekist. Deze kist zit dicht met zes sloten en moet binnen het uur geopend worden!

Het thema is natuurlijk Fort Uitermeer en de Hollandse Waterlinies.

plof escape plofhuis

Tijdsduur

1,25 uur.

Aantal personen

10 - 45 personen.

Waar

Binnen.

Prijs

€ 24,50 per persoon.

Escape kist

De PLOF Escape is een zogeheten escape kist. Je hoeft nergens uit te ontsnappen, maar om de munitiekist te openen, ga je allerlei puzzels en raadsels oplossen. Net als in een escape room!

Net als in een escape room, heb je hier een uur de tijd om alle sloten op tijd open te krijgen.

Voor de puzzels heb je geen voorkennis nodig, maar als het goed is ga je wel weg met iets meer kennis over de forten en waterlinies van Nederland. Alles rondom de munitiekist staat namelijk in het teken van deze geschiedenis.

Een impressie

Zij zijn hier al eens 'ge-escaped'.

Thema forten

De PLOF Escape heeft als thema de forten en waterlinies in Nederland.
Sluiswachter Jan werkt bij de inundatiesluis en moet in verband met oorlogsdreiging de sleutel te pakken krijgen om de sluizen te openen. Alleen ligt deze sleutel in een oude munitiekist met zes sloten!

Met je team krijg je één uur de tijd om te helpen zoeken naar de sleutel van sluiswachter Jan.

Competitie en teambuilding

De PLOF Escape is erg leuk om in te zetten als competitie activiteit in een teambuilding omgeving. Met je team van 6 – 8 deelnemers moet je samenwerken en communiceren om de kist op tijd open te krijgen.

Maar als je gezelschap uit meer deelnemers bestaat kun je de competitie aangaan met meerdere kisten. Wij hebben vijf identieke kisten dus met maximaal 45 personen kun je deze leuke groepsactiviteit doen tijdens jullie bedrijfsuitje.

Combinatie met kanon

Ben je met een groep tot 16 personen, dan kunnen we ook een combinatie maken van de PLOF Escape met onze inhouse escape room Het Kanon in Plofhuis 3 (mits beschikbaar).

Je moet dan bij Het Kanon op zoek naar alle materialen om het Kanon af te schieten, maar in de escape kist (de PLOF Escape) vind je het laatste onderdeel hiervoor. Jullie bevinden je dan in twee aaneengesloten escape room ruimtes zodat iedereen zich met alle puzzels kan “bemoeien”.

Alle puzzels kunnen los worden opgelost zodat iedereen bezig is. En voor de duidelijkheid, jullie worden ook hier niet opgesloten.

De PLOF Escape bieden we ook aan als vergaderbreak en als onderdeel van de PLOF Spelen. Bij deze laatste kunnen alle deelnemers kiezen uit meerdere activiteiten waaronder deze escape room achtige bezigheid.

Voorbeeld programma.

Ontvangst bij het Plofhuis

Van harte welkom bij het Plofhuis! Voor iedereen is er een kopje koffie of thee met lekkere koekjes.

16:30u

Diner

Als de kisten zijn geopend, gaan we lekker aan tafel in een informele setting. Wij adviseren graag in de mogelijkheden voor een gezellig diner.

19:00u
16:00u

PLOF Escape

Onze event manager vertelt jullie meer over deze bijzondere locatie en legt de PLOF Escape uit, waarna jullie aan de slag kunnen. Welk team heeft de kist als eerste open?

17:30u

Afscheid

Helaas, aan al het goede komt een einde, ook bij het Plofhuis... Dank jullie wel en heel graag tot ziens!

Iets anders?

Bekijk ook eens deze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

rondleiding plofhuis fort uitermeer
10 - 60 personen

RONDLEIDING

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF DIY main
25 - 100 personen

PLOF DIY