Teambuilding & gevarieerd

Een unieke samenwerking.

Ontdek Fort Uitermeer met deze unieke escape tour! Bij de PLOF Escape XL gaan jullie in teams proberen de munitiekist op tijd open te krijgen door het oplossen van raadsels en puzzels. 

Deze vind je echter niet alleen binnen, maar ook rondom de Plofhuisjes op Fort Uitermeer. Jullie gaan dus ook lekker naar buiten met een app op zoek naar de laatste codes van de sloten.

Tijdsduur

2 uur.

Aantal personen

10 - 60 personen.

Waar

Binnen en buiten.

Prijs

€ 29,50 per persoon.

Munitiekist

Het hoofddoel van de PLOF Escape XL is het openkrijgen van een oude munitiekist. Een escape tour in het thema van het Plofhuis en Fort Uitermeer.

De kist is afgesloten met 7 verschillende sloten. Om de codes en/of sleutels hiervan te vinden gaan jullie in teams van 8 – 12 personen diverse puzzels en raadsels oplossen.

Rondom de kist vind je een aantal puzzels (binnen) die een deel van het team gaat oplossen. De andere deelnemers van het team gaan op pad met een app over het terrein van Fort Uitermeer.

Hier lossen ze ook puzzels op en voeren ze diverse opdrachten uit.

Welk team werkt het beste samen en krijgt de kist als eerste open? 

Een impressie

Zij zijn hier al eens 'ge-escaped'.

Escape tour

De PLOF Escape XL is eigenlijk heel kort samengevat een Escape Tour. De puzzels en raadsels zijn zoals in een escape room en met de app maak je een tour over het terrein van Fort Uitermeer. Een soort uitgebreide puzzeltocht dus.

XL programma

Eén van de leuke dingen aan dit XL programma is, is dat het middagvullend is voor een kleine prijs. En het is zeer gevarieerd. Je kan binnen blijven zitten, maar je kunt ook lekker naar buiten.  Of je doet één oplossing binnen en gaat daarna naar buiten voor de volgende oplossing. Ben je wat minder mobiel, dan heb je het binnen druk genoeg met het vinden van alle oplossingen.

Hollands weer

Mocht het Hollands weer parten spelen, dan pak je de PLOF plu en ga je alsnog lekker naar buiten. En wissel je met collega’s zodat iedereen binnen en buiten bezig is geweest. De buiten puzzels zijn prima op te lossen onder een paraplu. Dus wat ons betreft kan deze escape tour altijd doorgaan. Wil je toch helemaal niet naar buiten, dan doen we de ‘gewone’ PLOF Escape en breiden we die uit met een quiz. Bij het Plofhuis is er altijd een oplossing!

Voorbeeld programma.

Ontvangst bij het Plofhuis

Van harte welkom bij het Plofhuis! Voor iedereen is er een kopje koffie of thee met lekkere koekjes.

15:30u

PLOF 0.0 borrel

Als de kisten zijn geopend, gaan we lekker aan de 'borrel'! Gezellig nog even nakletsen onder het genot van de heerlijkste 0.0 biertjes, mocktails en huisgemaakte borrelhapjes.

18:30u
15:00u

PLOF Escape XL

Onze event manager vertelt jullie meer over deze bijzondere locatie en legt de PLOF Escape XL uit, waarna jullie aan de slag kunnen. Welk team heeft de kist als eerste open?

17:30u

Afscheid

Helaas, aan al het goede komt een einde, ook bij het Plofhuis... Dank jullie wel en heel graag tot ziens!

Iets anders?

Bekijk ook eens deze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

rondleiding plofhuis fort uitermeer
10 - 60 personen

RONDLEIDING

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF DIY main
25 - 100 personen

PLOF DIY