Gezellig & Flexibel

Heb je een paar uurtjes per week over?

Heb je een paar uurtjes per week over en vind je het leuk om mensen te verzorgen en in de watten te leggen? Lees dan hier meer over onze vacature voor gastvrouw/-heer.

Vacature: We zijn op zoek naar gastvrouwen/-heren die het leuk vinden om onze vergadergasten te ontvangen en te verzorgen tijdens hun verblijf in één van onze plofhuisjes bij Fort Uitermeer in Weesp.

Wil je hier ook neerploffen?

Wat houdt het werk in?

Wij verkopen vergaderingen en zakelijke evenementen (lees: bedrijfsuitjes) waarbij we lichte catering en ook onze eigen groepsactiviteiten aanbieden.

Voor de verzorging tijdens de vergadering alsook catering tijdens de bedrijfsuitjes zijn wij op zoek naar collega’s die lichte catering werkzaamheden willen uitvoeren. Dit betekent drankjes klaarzetten, broodjeslunch maken en andere ‘borrelhapjes’ zoals een fruitstick.

Ook verwachten we van je dat je opruimt en schoonmaakt en de vergaderruimtes klaarzet voor de gasten.

Voor wie is dit een leuke functie?

Voor iedereen die het leuk vindt om met mensen om te gaan en deze lekker te verzorgen. Het is een oproepfunctie voor het hele jaar.

Meestal zijn de vergaderingen doordeweeks en af en toe ook op zaterdag. We zoeken collega’s die minimaal 2x per maand beschikbaar zijn.

We betalen je € 20,- per uur als je ZZP’er bent en € 15,- per uur als je bij ons op de loonlijst komt. Gemiddeld ben je zo’n 6 – 8 uur bezig met de verzorging (per keer).

Leeftijd en diploma’s zijn voor ons niet van belang. Wel is het voor ons belangrijk dat je zelfstandig naar Fort Uitermeer kunt reizen (het is niet bereikbaar met het OV) en dat je flexibel bent!

Hoe kun je reageren?

Mail je telefoonnummer en CV naar albert@plofhuis.nl en wij nemen telefonisch contact met je op. Heb je vragen, dan kun je ons tijdens kantooruren bellen op 0294 – 700 202.

Hopelijk tot ziens!

Groetjes,
Robert-Jan, Albert en Patricia

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7