Rust & ruimte

Je kickoff event in de natuur.

Organiseer je kickoff event dit jaar bij het Plofhuis! Een locatie die je inspireert en motiveert. Alles wat je nodig hebt om het nieuwe jaar, of een nieuw project succesvol van start te laten gaan.

Centraal gelegen, gratis parkeerplaats en het hele Plofhuis voor jullie zelf. Een ideale omstandigheid voor een teamdag aan de start van zo’n belangrijk moment binnen jullie bedrijf!

Wil je hier ook neerploffen?

Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Nieuw project

Starten jullie een nieuw project, gaan jullie de marketing kalender voor het nieuwe jaar invullen of is het nieuwe product klaar voor lancering? Waarmee je je kickoff event ook wilt vullen, het Plofhuis faciliteert graag als vergaderlocatie.

PLOFcrew ontzorgt

Kies het Plofhuis dat past bij jullie gezelschap en onze PLOF crew zorgt ervoor vanaf de eerste offerte tot het natraject dat jullie volledig ontzorgt worden. Op deze manier kunnen jullie je 100% focussen op de kickoff van jullie bedrijf.

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

plofhuis 15 fort uitermeer vergaderlocatie
10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

plofhuis 3 fort uitermeer vergaderlocatie
5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

plofhuis 2 fort uitermeer vergaderlocatie
50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7

Krachtige kickoff

Een succesvol project begint vaak met een krachtige kickoff. Of het nu gaat om de lancering van een nieuwe onderneming, de start van een project, of de introductie van een innovatief idee, de kickoff legt de basis voor wat komen gaat. Het is het moment waarop alle betrokkenen samenkomen bij het Plofhuis, de doelen worden vastgesteld en de energie wordt vrijgegeven om het project in gang te zetten.

Meer dan een formele bijeenkomst

De kickoff is meer dan een formele bijeenkomst; het is een ceremonie die het startschot geeft voor teamwork, motivatie en synergie. Het is het moment waarop het enthousiasme wordt aangewakkerd en het vuur van de samenwerking begint te branden. Het is essentieel om tijdens de kickoff een duidelijk beeld te schetsen van de doelstellingen en verwachtingen, zodat alle teamleden op één lijn zitten.

Plannen van een kickoff

Bij het plannen van een kickoff is het belangrijk om te bedenken wie erbij betrokken moet zijn. Dit kunnen teamleden, belanghebbenden, en experts uit verschillende vakgebieden zijn. Het is de gelegenheid om expertise te delen, verschillende perspectieven te benutten en ervoor te zorgen dat alle relevante informatie wordt meegenomen bij het vaststellen van de koers.

Opstellen van agenda

Een krachtig start event omvat ook het opstellen van een duidelijke agenda. Hierbij worden de belangrijkste onderwerpen behandeld, zoals de doelstellingen van het project, de te nemen stappen, de verantwoordelijkheden van elk teamlid, en de deadlines. Het is van cruciaal belang dat alle deelnemers een goed begrip hebben van wat er van hen wordt verwacht en hoe hun bijdrage past in het grotere geheel.

Positieve sfeer

Een ander essentieel aspect van een effectieve kickoff is het creëren van een positieve en stimulerende sfeer. Dit kan worden bereikt door het delen van successen uit het verleden, het erkennen van de vaardigheden en bijdragen van het team, en het benadrukken van de waarde van het gezamenlijke doel. Ook door het kiezen van de juiste locatie, zoals het Plofhuis. Waar je wordt ontzorgt, waar je een echte frisse neus kunt halen en waar je alle faciliteiten hebt die nodig zijn. Een positieve start legt de basis voor een productieve samenwerking gedurende het hele project.

Follow up

Tot slot is follow-up na de kickoff van groot belang. Het is niet voldoende om slechts een inspirerende bijeenkomst te hebben; het is noodzakelijk om het momentum vast te houden. Het opstellen van een actieplan, regelmatige updates en het bieden van ondersteuning aan teamleden dragen bij aan het behoud van de energie die tijdens de kickoff is opgebouwd.

Succesvol project

In conclusie is de kickoff een krachtig instrument om een project of onderneming succesvol te lanceren. Door zorgvuldige planning, betrokkenheid van alle relevante partijen en het creëren van een positieve sfeer, legt een kickoff de fundering voor een effectieve en productieve samenwerking. Het is niet alleen het begin, maar ook de sleutel tot het realiseren van ambitieuze doelen en het overwinnen van uitdagingen die zich tijdens de reis kunnen voordoen.

 

Wil je weten wat het Plofhuis kan betekenen voor jullie kickoff event? Laat onze PLOF crew weten wat je wensen zijn en wij gaan hier meteen mee aan de slag!

Plofhuis sluit zijn deuren

Robert-Jan en Patricia Nederbragt stoppen per 01 augustus a.s. met het organiseren van zakelijke evenementen en vergaderingen in het Plofhuis.  Zij hebben gekozen voor een nieuwe uitdaging.

Na 10 jaar evenementen organiseren op diverse fortlocaties waarvan de laatste 5 jaar op Fort Uitermeer zijn wij toe aan een nieuwe uitdaging. “Het Plofhuis is een toplocatie, schitterend gelegen en leent zich fantastisch voor inspirerende vergaderingen en gezellige bedrijfsuitjes. We hebben er dan ook de afgelopen 5 jaar alles aan gedaan om onze bezoekers een bijzondere tijd te laten beleven hier.”

De voormalige munitie opslagplaatsen gaan weer ‘terug’ naar Stichting Uiteraard Uitermeer die gaat kijken wat ze met de gerenoveerde Plofhuizen gaan doen. “Een nieuwe ondernemer die deze werkzaamheden voortzet zou fantastisch zijn,” aldus de stichting.

Robert-Jan en Patricia kijken met heel veel plezier terug aan een mooie tijd op Fort Uitermeer en hopen dan ook van harte dat hun werk wordt voortgezet. Robert-Jan is inmiddels al met een ander bedrijf begonnen, de Stroom Loods, waarbij hij thuisbatterijen verkoopt en installeert. Hierbij werkt hij veel samen met een ander Weesper bedrijf, Bliq.

Patricia gaat door met Puzzeluitje, de webshop voor puzzeltochten die in de coronatijd is ontstaan. Hier vind je routes met de auto, de fiets en te voet, zoals een superleuke wandelpuzzeltocht door Weesp!

Robert-Jan en Patricia willen iedereen bedanken die bij hen te gast is geweest, maar ook zeker de Weesper bedrijven waar jaren heel fijn mee is samengewerkt.