Groen & modern

Jullie offsite in het Plofhuis.

Offsite, ofwel buiten de eigen fysieke locatie, is een begrip dat in de moderne zakelijke wereld steeds meer aan belang wint. Bedrijven realiseren zich steeds vaker dat bepaalde activiteiten en processen niet per se op kantoor hoeven plaats te vinden.

Plof jullie bijeenkomst dus maar lekker neer bij Fort Uitermeer. Deze historische locatie biedt van alles voor een geslaagd dagje buiten kantoor!

Wil je hier ook neerploffen?

Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Weg van kantoor

Even weg van kantoor met je team om neer te ploffen bij het Plofhuis. Laat je helemaal onderdompelen in de goede verzorging van onze PLOF crew, maar zeker ook door de historische en groene locatie. Het Plofhuis vind je op nog geen kwartier van grote steden als Hilversum, Almere en Amsterdam en toch waan je je hier in een andere wereld!

Heel Plofhuis voor jullie zelf

Gratis parkeren, een heel Plofhuis voor jullie zelf tijdens de offsite, verse producten, een wandeling langs het fort, dit alles vind je aan de rand van Weesp tussen het natuurgeweld van het Naardermeer en de Vecht. Even helemaal weg van de dagelijkse zaken om jullie volledig te focussen op elkaar en het bedrijf!

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

plofhuis 15 fort uitermeer vergaderlocatie
10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

plofhuis 3 fort uitermeer vergaderlocatie
5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

plofhuis 2 fort uitermeer vergaderlocatie
50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7

Breed scala aan mogelijkheden

Offsite-werk omvat een breed scala aan mogelijkheden, van externe vergaderingen tot het uitbesteden van taken aan externe partners.

Flexibiliteit

Een van de meest opvallende voordelen van offsite-activiteiten is de flexibiliteit die het biedt aan zowel werknemers als werkgevers. Werken op afstand stelt individuen in staat om een betere balans te vinden tussen werk en privéleven, wat op zijn beurt de tevredenheid en productiviteit kan verhogen. Werkgevers profiteren op hun beurt van de mogelijkheid om talent aan te trekken, ongeacht de geografische locatie. Het opent de deur naar een wereldwijd scala aan vaardigheden en expertise, zonder beperkt te zijn tot de lokale arbeidsmarkt.

Organiseren van evenementen

Een ander aspect van offsite-werk is het organiseren van evenementen en vergaderingen buiten de bedrijfslocatie. Dit kan variëren van teambuildingactiviteiten zoals de PLOF Gamble tot internationale (deels online) conferenties. Het doel is vaak om de creativiteit te stimuleren, teambinding te verbeteren en een frisse kijk op uitdagingen te bieden. Offsite-evenementen kunnen een welkome onderbreking zijn van de dagelijkse routine, waardoor deelnemers uit hun comfortzone komen en nieuwe perspectieven ontdekken.

Externe dienstverleners

Het gebruik van externe dienstverleners is een ander aspect van offsite-werk. Bedrijven kunnen bepaalde taken, zoals IT-ondersteuning, klantenservice of zelfs hele bedrijfsprocessen, uitbesteden aan gespecialiseerde externe partners. Dit kan kosteneffectief zijn en stelt het bedrijf in staat zich te concentreren op zijn kernactiviteiten. Het brengt echter ook uitdagingen met zich mee, zoals het beheer van externe teams en het waarborgen van een naadloze samenwerking.

Sterke bedrijfscultuur

Hoewel offsite-werk tal van voordelen biedt, zijn er ook nadelen om rekening mee te houden. Het behouden van een sterke bedrijfscultuur en effectieve communicatie kunnen bijvoorbeeld uitdagingen zijn op afstand. Het is essentieel om technologische oplossingen te omarmen, zoals videoconferenties en samenwerkingstools, om deze uitdagingen te overwinnen.

Offsite werk

In een wereld die steeds meer gedigitaliseerd en verbonden is, wordt offsite-werk een integraal onderdeel van de zakelijke strategie. Het biedt niet alleen praktische voordelen, zoals kostenbesparing en flexibiliteit, maar opent ook de deur naar een wereld van mogelijkheden en samenwerking buiten de grenzen van de traditionele kantooromgeving. Het is aan bedrijven om deze trend te omarmen en effectieve strategieën te ontwikkelen om offsite-werk optimaal te benutten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of kom gezellig langs om de mogelijkheden voor jullie offsite event te bespreken met ons.

Plofhuis sluit zijn deuren

Robert-Jan en Patricia Nederbragt stoppen per 01 augustus a.s. met het organiseren van zakelijke evenementen en vergaderingen in het Plofhuis.  Zij hebben gekozen voor een nieuwe uitdaging.

Na 10 jaar evenementen organiseren op diverse fortlocaties waarvan de laatste 5 jaar op Fort Uitermeer zijn wij toe aan een nieuwe uitdaging. “Het Plofhuis is een toplocatie, schitterend gelegen en leent zich fantastisch voor inspirerende vergaderingen en gezellige bedrijfsuitjes. We hebben er dan ook de afgelopen 5 jaar alles aan gedaan om onze bezoekers een bijzondere tijd te laten beleven hier.”

De voormalige munitie opslagplaatsen gaan weer ‘terug’ naar Stichting Uiteraard Uitermeer die gaat kijken wat ze met de gerenoveerde Plofhuizen gaan doen. “Een nieuwe ondernemer die deze werkzaamheden voortzet zou fantastisch zijn,” aldus de stichting.

Robert-Jan en Patricia kijken met heel veel plezier terug aan een mooie tijd op Fort Uitermeer en hopen dan ook van harte dat hun werk wordt voortgezet. Robert-Jan is inmiddels al met een ander bedrijf begonnen, de Stroom Loods, waarbij hij thuisbatterijen verkoopt en installeert. Hierbij werkt hij veel samen met een ander Weesper bedrijf, Bliq.

Patricia gaat door met Puzzeluitje, de webshop voor puzzeltochten die in de coronatijd is ontstaan. Hier vind je routes met de auto, de fiets en te voet, zoals een superleuke wandelpuzzeltocht door Weesp!

Robert-Jan en Patricia willen iedereen bedanken die bij hen te gast is geweest, maar ook zeker de Weesper bedrijven waar jaren heel fijn mee is samengewerkt.