Compleet & inspirerend

Vergaderingen bij het Plofhuis.

Vergaderingen organiseren op een bijzondere locatie middenin de natuur? Het kan bij het Plofhuis.

Deze voormalige munitieopslagplaatsen liggen op het terrein van Fort Uitermeer in Weesp. Centraal  tussen Amsterdam, Almere en Hilversum. Een heerlijke plek om elkaar te ontmoeten en te vergaderen.

Onze Plofhuisjes liggen verscholen in het groen en zorgen vaak voor een wauw effect. 

Laat je inspireren door deze geweldige omgeving tijdens jullie bijeenkomst.

Wil je hier ook neerploffen?

Vergaderingen in een plofhuis

Rondom Fort Uitermeer staan verschillende plofhuisjes. Dit zijn vroegere munitie opslagplaatsen en dateren uit de Koude Oorlog en hebben elk hun eigen karakter. Zo kun je in het recent gerenoveerde Plofhuis 3 met 5 – 20 personen vergaderen.

Dit Plofhuis heeft drie verschillende ruimtes die mogelijkheid bieden om in aparte kleine groepjes aan de slag te gaan. Zijn jullie met meer dan 20 personen dan kun je in Plofhuis 7 of 15 terecht.

Plofhuis 15 is ook recentelijk gerenoveerd en eigent zich zeer goed voor vergaderingen met gezelschappen tot 70 personen.  Plofhuis 2 is nog geheel in authentieke staat en daarmee ideaal voor bijvoorbeeld een presentatie of product launch.

Verschillende vergaderruimtes

De Plofhuisjes bij Fort Uitermeer zijn ideaal voor een inspirerende bijeenkomst. Onze PLOF crew adviseert je graag over de juiste vergaderruimte voor jullie gezelschap.

Gedurende de vergaderingen zorgt onze gastheer of -vrouw dat het jullie aan niets ontbreekt! Van compleet vergaderrarrangement met een lekkere PLOF lunch tot de benodigde vergaderfaciliteiten.

In het naastgelegen restaurant Porterhouse geniet je bovendien van een gezellige borrel of diner met uitzicht op het bijzondere torenfort. Bij mooi weer zorgen wij graag voor jullie eigen plek op het terras aan het water.

Vergaderbreak

Start jullie vergaderingen eens helemaal anders of kies tussendoor voor een leuke vergaderbreak. Sluit je vergadering af met bijvoorbeeld een clinic boogschieten. De boog kan tenslotte niet altijd gespannen staan!

Of ga tussendoor met één van onze gidsen aan de wandel voor een fascinerende rondleiding over alle flora, fauna en de geschiedenis van het fort.

Wanneer plof jij hier neer?

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7