Historisch & Compleet

Bedrijfsevenement bij het Plofhuis

Bij Fort Uitermeer te Weesp kan je terecht voor een geslaagd bedrijfsevenement. Vergaderen in het plofhuis met tussentijds een vergaderbreak? Een nieuw product lanceren op een bijzondere locatie? Of toch liever een teambuilding middag? Het kan allemaal.

Organiseer bij het Plofhuis een compleet verzorgde dag voor je collega’s of relaties. Wij verzorgen jullie dag inclusief activiteiten, materialen en catering.

Wil je hier ook neerploffen?

Verschillende mogelijkheden voor een bedrijfsevenement

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een bedrijfsevenement. Je kunt bij ons terecht voor een vergaderlocatie, maar ook voor een klantendag bijvoorbeeld. Ook zijn er genoeg leuke activiteiten om te doen met jullie relaties of personeel. Wij bieden verschillende teambuilding activiteiten aan om zo het personeel aan te sporen meer samen te werken of jullie relaties een onvergetelijke dag te verzorgen. Of een vergaderbreak om weer even een frisse blik te krijgen tijdens de vergadering.

Catering

Breid je bedrijfsevenement uit met heerlijke catering. We ontvangen jullie met de lekkerste bonbons van Smit’s Delicious. Of maak het extra bijzonder met een unieke streetfood lunch vanaf onze foodtrucks. Vraag onze PLOF crew naar alle mogelijkheden of kijk hier.

Het fort terrein

Fort Uitermeer heeft een prachtig fort terrein. Je vindt hier natuurlijk het authentieke torenfort uit de 19e eeuw. En natuurlijk kun je op het terrein ook de plofhuisjes vinden. Fort Uitermeer is gelegen aan de Vecht, hierdoor is het ook mogelijk je bedrijfsevenement uit te breiden met een boottocht op deze rivier. Je kunt dan bijvoorbeeld opstappen in Weesp of Muiden en vanaf daar met de boot naar het fort gebracht worden, hoe bijzonder!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

rondleiding plofhuis fort uitermeer
10 - 60 personen

RONDLEIDING

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE