Knus & gezellig

Je bedrijfsuitje in het Plofhuis.

Het Gooi, centraal gelegen in Nederland, staat bekend om zijn mooie groene omgevingen en hier vind je het prachtige Fort Uitermeer, perfect voor jullie bedrijfsuitje.

Organiseer een gezellige dag met je collega’s op dit fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie met leuke activiteiten en smakelijke hapjes.

Weet je niet precies wat je wilt doen? Neem contact op met onze PLOF crew en wij denken graag met jullie mee voor het in elkaar zetten van een mooi programma voor jullie bedrijfsuitje in ‘t Gooi!

Wil je hier ook neerploffen?

Bedrijfsuitje in ‘t Gooi

Het Plofhuis is geschikt voor een dagje teambuilding in ‘t Gooi met kleine en middelgrote groepen. Je kunt hier al terecht voor een teamuitje met 10 personen. Kies voor het hilarische PLOF Gamble, waarbij je met ‘gokken’ kunt winnen! We verdelen jullie groep in teams waarna jullie allerlei doe en denk activiteiten gaan doen in 6 rondes, waarbij je gokt op je eigen kunnen. Samenwerken en bluffen, een bijzondere combinatie!

Toegankelijke teambuilding

Daag je collega’s uit met het toegankelijke teambuilding programma Fort Trivial. Kies vooraf zelf welke activiteiten je wilt gaan doen en tijdens jullie dagje uit op het Plofhuis gaan jullie in teams de competitie met elkaar aan. Het doel is om zoveel mogelijk trivianten te verzamelen.

Een andere leuke activiteit is de PLOF DIY, een leuk teambuilding programma voor een kleiner budget, waarbij je zelf de activiteiten begeleidt (en onpartijdig probeert te blijven)! Uiteraard is er altijd iemand van ons bij voor het op- en afbouwen van de opdrachten alsook de uitleg hiervan.

Bedrijfsuitje met catering

Natuurlijk breiden jullie je bedrijfsuitje in ‘t Gooi uit met heerlijke catering. Want naast een leuke activiteit is het toch ook gezellig om nog even met elkaar te praten? We starten natuurlijk met een heerlijke ontvangst met koffie en thee en zoete lekkernijen om eerst even te acclimatiseren.

Of begin je bedrijfsuitje met een smakelijke lunch. Geniet van de heerlijkste huisgemaakte gerechten op het gezellige terras van het Plofhuis. Misschien wel geserveerd vanaf onze foodtrucks!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF kerstuitje main
10 - 65 personen

PLOF KERSTUITJE

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE