Gezellig & bijzonder

Je bedrijfsuitje bij het Plofhuis.

Voor een origineel bedrijfsuitje in Noord-Holland kies je natuurlijk voor dit bijzondere fort van de Stelling van Amsterdam.

Fort Uitermeer voldoet inmiddels aan de modernste eisen, maar beschikt nog steeds over zijn historische en robuuste sfeer. Dat maakt het Plofhuis bij uitstek geschikt voor een bedrijfsuitje. En je kunt hier gratis parkeren!

Combineer je bedrijfsuitje Noord-Holland met één van onze leuke groepsactiviteiten en de historie van deze bijzonder plek!

Wil je hier ook neerploffen?

Idyllische omgeving

Het mooie van een fort is dat deze ligt in een idyllische omgeving. Ze bevinden zich namelijk stuk voor stuk in het lommerrijke groen, omgeven door een verdedigingswal en een fortgracht en zo ook het historische Fort Uitermeer.

Je bent hier even helemaal weg van de dagelijkse hectiek. Terwijl de grote stad nooit ver weg is. Dat heeft te maken met de oude Kringenwet die voorschreef dat men niet mocht bouwen in de directe omgeving van het fort. Het bijzondere karakter bleef hierdoor bewaard. En dat karakter is zo bijzonder dat de Unesco de forten op de lijst van werelderfgoed heeft gezet.

Het Plofhuis

Het Plofhuis ligt bij het torenfort en is onderdeel van Fort Uitermeer. Sterker nog, er zijn meerdere plofhuisjes. Deze voormalige munitie opslagplaatsen stammen uit de tijd van de Koude Oorlog en enkele hiervan zijn helemaal opgeknapt en ideaal voor een bedrijfsuitje in Noord-Holland.

De groene omgeving én de binnenruimtes van Fort Uitermeer zijn ideaal voor een leuk teambuilding programma zoals de populaire Fort Trivial.

Hierbij gaan jullie in teams zoveel mogelijk trivianten verzamelen door het uitvoeren van diverse doe en denk opdrachten die jullie vooraf zelf hebben uitgekozen. Deze opdrachten zijn ook helemaal in de sfeer van de forten.

Catering op het bedrijfsuitje Noord-Holland

Een bedrijfsuitje Noord-Holland valt of staat natuurlijk met een goede catering. Daarom besteden we aan dat onderdeel veel aandacht. Wij spreken jullie wensen graag vooraf door, zodat ook de catering optimaal is geregeld.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF DIY main
25 - 100 personen

PLOF DIY

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE