Teambuilding & fun

Je bedrijfsuitje bij het Plofhuis.

Daag je collega’s uit tijdens een bedrijfsuitje outdoor op het stoere Fort Uitermeer! Bij deze historische locatie zit je perfect voor een geslaagd bedrijfsuitje.

Het fort ligt in de mooiste natuur, dus lekker naar buiten met elkaar! Onze activiteiten bieden voor iedereen een uitdaging, dus kies een leuke invulling voor jullie dagje buiten spelen!

Samen lekker actief bezig zijn met teambuilding programma’s en afsluiten bij een ondergaande zon op het terras van het heerlijke restaurant van het fort, dat is een bedrijfsuitje outdoor voor ons!

Wil je hier ook neerploffen?

Outdoor fort

Een fort is bij uitstek geschikt voor outdoor activiteiten, daar de soldaten vroeger ook een dagelijkse “bootcamp” hadden. Overleven in de kou, elke ochtend sport en bij verveling eveneens sporten, zo zagen de dagen van de soldaten eruit.

Daarnaast zijn de forten wat vervallen over het algemeen en haal je dan net even iets meer stunts uit bij het uitoefenen van bijvoorbeeld boogschieten.

Bedrijfsuitje outdoor

Voor een bedrijfsuitje outdoor bij het Plofhuis ben je aan het juiste adres. Door zijn ligging tussen het Naardermeer en de rivier de Vecht hebben we veel mogelijkheden. Een outdoor programma hier vraagt wel om een programma op maat, maar dat maken wij met veel plezier voor jullie.

Wat dacht je van een suptocht of een sloeproei clinic op de Vecht? Of een hike puzzeltocht door de natuur van het Naardermeer. Genoeg sportieve activiteiten mogelijk, die we graag met jullie bespreken.

PLOF Spelen

Een leuke en toegankelijke variatie op een bedrijfsuitje outdoor zijn de PLOF Spelen. Daag je collega’s uit met o.a. boogschieten. Maak kennis met deze leuke schietsport en probeer het doel te raken! Boogschieten bij het Plofhuis gebeurt op verschillende doelen met diverse moeilijkheidsgraden. Eens kijken hoe jij het doet!

Catering

Aansluitend aan alle activiteiten wil je natuurlijk nog even genieten van catering. Dit is natuurlijk een belangrijk onderdeel van jullie bedrijfsuitje. En om in de sferen te blijven kunnen jullie kiezen voor bijvoorbeeld een stoere barbecue vanaf onze retro bakbrommer. Of een uitgebreide barbecue op het terras aan de Vecht. Laat ons weten wat je wilt en wij maken met plezier een offerte op maat voor jullie!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Plofhuis

Plofhuis

Plof je vraag hier maar neer.

I will be back soon

Plofhuis
Heb je een vraag over de mogelijkheden bij ons Plofhuis? Stel ze hier via WhatsApp.
WhatsApp