Toegankelijk & effectief

Je bedrijfsuitje bij het Plofhuis.

Het Plofhuis biedt jullie organisatie een ideale locatie voor een bedrijfsuitje met teambuilding.

Het historische Fort Uitermeer van de Stelling van Amsterdam is van de modernste gemakken voorzien. Tegelijk heeft het fort zijn stoere karakter behouden. Deze oase van rust is daarmee de ideale locatie voor jullie bedrijfsuitje en teambuilding dag.

Bij de meeste van onze groepsactiviteiten is teambuilding ook een belangrijk aspect, dus we gaan graag het gesprek met jullie aan om te zien wat er bij jullie ideeën past.

Wil je hier ook neerploffen?

Diverse teambuilding activiteiten

Wij hebben in ons pakket diverse teambuilding activiteiten die jullie bedrijfsuitje tot een succes maken. Rode draad in onze activiteiten is dat ze toegankelijk zijn en alle collega’s op een bijzondere en ontspannen manier laten samenwerken.

Je kunt werken aan teambuilding met programma’s zoals Fort Trivial en de PLOF Gamble. Deze programma’s bestaan uit een groot aantal verschillende doe en denk opdrachten van elk circa 15 minuten.

Gevarieerde teambuilding

Het Plofhuis kan zorgen voor een gevarieerde bedrijfsuitje teambuilding programma. Een programma waarbij inspanning en ontspanning hand in hand gaan. Onze activiteiten laten alle collega’s op een ontspannen manier samenwerken. Met sportieve en minder sportieve uitdagingen!

Bijzondere locatie

Belangrijk voordeel van het Plofhuis is de ideale locatie. Deze ligt in stedelijk gebied. Tegelijk kun je je op het fort niet voorstellen dat je je bevindt op nog geen 10 kilometer van een stad als Amsterdam, Almere of Hilversum. Dat heeft te maken met de geschiedenis.

De forten waren gebouwd om vooral de grote steden van Nederland te beschermen, zoals de Stelling van Amsterdam ter bescherming van natuurlijk Amsterdam of de Nieuwe Hollandse Waterlinie ter bescherming van o.a. Utrecht.

Do it yourself spelprogramma

Een goede vorm van teambuilding is de PLOF DIY, een do it yourself spelprogramma. Niet alleen is het van belang dat je als team samenwerkt in de doe en denk opdrachten, maar deze activiteiten worden ook nog eens begeleid door jullie zelf. Een goed moment om iemand naar voren te schuiven die nog wat verlegen is of wat assertiever moet worden. Dit gebeurt dan op een leuke manier. Wie weet word je nog verrast!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Bedrijfsuitje teambuilding

Een bedrijfsuitje met teambuilding is een uitstekende manier om de banden tussen collega’s te versterken, de teamgeest te bevorderen en de productiviteit op de werkvloer te verbeteren. Of het nu gaat om een klein team of een grote organisatie, een goed gepland bedrijfsuitje kan positieve resultaten opleveren.

Teamwork is essentieel voor het succes van elk bedrijf. Door samen te werken kunnen collega’s efficiënter werken, ideeën uitwisselen en problemen oplossen. Een bedrijfsuitje met teambuilding activiteiten biedt een gelegenheid om deze vaardigheden te versterken en te versterken.

Teambuilding activiteiten

Er zijn talloze teambuilding activiteiten die kunnen worden opgenomen in een bedrijfsuitje. Denk bijvoorbeeld aan samenwerkingspuzzels, outdoor-avonturen, sportieve spellen, of zelfs creatieve workshops waarbij teams samenwerken aan een kunstwerk.

Het doel van dergelijke activiteiten is om de communicatie en samenwerking tussen collega’s te bevorderen. Door uitdagende situaties te creëren, leren teamleden hoe ze effectief kunnen communiceren, elkaar kunnen ondersteunen en hun vaardigheden kunnen combineren om doelen te bereiken. Deze ervaringen kunnen vervolgens worden vertaald naar de werkomgeving, waar collega’s beter kunnen samenwerken en meer vertrouwen in elkaar hebben.

Bevorderen van teamwork

Naast het bevorderen van teamwork, kan een bedrijfsuitje teambuilding ook een leuke en ontspannen sfeer creëren. Het geeft werknemers de kans om elkaar op een informele manier te leren kennen, buiten de kantooromgeving. Dit bevordert een positieve werkcultuur en kan de werknemersbetrokkenheid vergroten.

Succes van het bedrijf

Kortom, een bedrijfsuitje teambuilding met groepsactiviteiten is een investering in het succes van een bedrijf. Het versterkt de banden tussen collega’s, bevordert teamwork, verbetert de communicatie en creëert een positieve werkomgeving. Door werknemers de mogelijkheid te geven om samen te werken en plezier te hebben buiten het kantoor, worden ze gemotiveerder en productiever in hun dagelijkse taken. Het is een win-winsituatie voor zowel het team als het bedrijf als geheel.