Uniek & veelzijdig

Bijzondere uitjes bij het Plofhuis.

Voor bijzondere uitjes nodigen wij jullie uit bij de stoere Plofhuisjes van Fort Uitermeer!

Of je nou een dagje inspirerend wilt vergaderen met een heerlijke vaartocht over de Vecht of je collega’s uitdagen in één van onze toegankelijke teambuilding programma’s, we garanderen een bijzondere dag op deze bijzondere locatie.

Wil je hier ook neerploffen?

Bijzondere uitjes in het groen

Bij het Plofhuis bieden we bijzondere uitjes aan in het groen van Fort Uitermeer. Middenin de Randstad vinden jullie hier een groene oase, wat als prachtige achtergrond dient voor een gezellig uitje met collega’s.

En goed of slecht weer, bij ons is het altijd mooi weer! Want wij hebben altijd een slecht weer scenario klaarliggen als we met Hollands weer te maken krijgen op het fort.

Teambuilding activiteiten

Kies voor een unieke teambuilding activiteit zoals de PLOF Gamble. Dit programma is gebaseerd op de soldaten die vroeger op het fort verbleven en zich stierlijk verveelden. Om de verveling tegen te gaan gingen ze onder andere gokken. En dat kun je ook gaan doen met dit unieke spel programma. In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan in allerlei doe en denk opdrachten. Hierbij gaan jullie gokken op jullie winst!

Bijzonder aan dit teambuilding programma is, dat je dit kunt uitbreiden met de “team configurator” zodat je op een originele manier de teams maakt. Hierbij wordt er juist niet gekeken naar wie al naast elkaar werkt en wie op welke afdeling. Maar totaal andere punten zoals schoenmaat of huisnummer zijn de verbindende factor!

Foodtrucks

Maak je dag extra bijzonder door het inzetten van onze foodtrucks. In de sfeervolle omgeving van onze Ploftuin ‘ploffen jullie lekker neer’ na alle inspanningen en kunnen jullie gaan genieten van een lekkere hotdog met de lunch of drankjes vanuit onze retro caravan de Plofkantine wordt geserveerd! Vraag naar alle mogelijkheden!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Het belang van teambuilding

In de dynamische en competitieve wereld van vandaag begrijpen bedrijven het belang van teambuilding en het bevorderen van een positieve werkomgeving. Een effectieve manier om dit te bereiken is door bijzondere uitjes te organiseren. Deze unieke ervaringen bieden niet alleen ontspanning en plezier, maar versterken ook de onderlinge relaties en stimuleren de teamgeest. In deze tekst zullen we de waarde van bijzondere bedrijfsuitjes belichten en enkele inspirerende ideeën delen.

Bijzondere bedrijfsuitjes

Bijzondere bedrijfsuitjes zijn veel meer dan alleen een dagje uit. Ze zijn ontworpen om de grenzen te verleggen, nieuwe vaardigheden aan te leren en teamwork te bevorderen. Een populaire keuze voor bedrijfsuitjes is teambuilding activiteiten, zoals het populaire spel programma Fort Trivial. De bijbehorende uitdagingen vereisen samenwerking, communicatie en probleemoplossing vaardigheden, en ze geven het team de kans om elkaar op een andere manier te leren kennen.

Bijzondere bestemming

Een andere optie is om een bijzondere bestemming te kiezen voor het bedrijfsuitje. Dit kan het Plofhuis zijn met zijn rijke cultuur en geschiedenis. Het verkennen van nieuwe omgevingen en het ervaren van verschillende culturen creëert een gedeelde ervaring die het team dichter bij elkaar brengt.

Investering in de medewerkers

Bijzondere uitjes zijn een investering in de medewerkers en het bedrijf zelf. Ze vergroten de motivatie, versterken de band tussen collega’s en verbeteren de algehele werksfeer. Bovendien kunnen ze de teamleden inspireren en nieuwe perspectieven bieden, wat weer kan leiden tot innovatie op de werkvloer.

Planning en creativiteit

Het organiseren van een bijzonder bedrijfsuitje vereist planning en creativiteit, iets waar onze PLOF crew heel graag bij ondersteunt. Het is belangrijk om rekening te houden met de interesses en behoeften van het team en ervoor te zorgen dat de activiteiten aansluiten bij de bedrijfscultuur. Door samen te werken kunnen bedrijven de ideale bedrijfsuitjes creëren die aan al deze aspecten voldoen.

Kortom, bijzondere uitjes bieden een unieke gelegenheid om de teamdynamiek te verbeteren en de werkomgeving te verrijken. Of het nu gaat om avontuurlijke uitdagingen, het verkennen van nieuwe bestemmingen of creatieve workshops, deze uitjes versterken de onderlinge band en zorgen voor langdurige samenwerkingen.