Bijzonder & historisch

Evenementen locatie het Plofhuis.

Het Plofhuis is een evenementenlocatie in Amsterdam. In het stadsdeel Weesp vind je deze stoere, maar vooral groene locatie waar je tevens volledig gratis kunt parkeren.

Onze voormalige munitie opslagplaatsen worden nu gebruikt voor bijzondere evenementen zoals een teambuilding bedrijfsuitje, een vergadering in de natuur of een unieke product presentatie.

Wil je hier ook neerploffen?

Evenementenlocatie Amsterdam

Fort Uitermeer, waar het Plofhuis zich bevindt, is een evenementenlocatie op nog geen 10 minuten van Amsterdam Zuidoost. Echter, het verschil tussen deze twee stadsdelen is enorm! Waar je in Amsterdam middenin de hectiek van alledag zit, lijk je bij het Plofhuis in een andere wereld.

Het gezang van de vogels, het geratel van de bomen, hier vind je alleen maar rust. Ben je dus op zoek naar een evenementenlocatie in Amsterdam in het groen? Wees welkom!

Groene evenementenlocatie

Wil je een bedrijfsuitje in het groen organiseren? Bij Fort Uitermeer zit je middenin de natuur, met aan de ene kant de Vecht en aan de andere kant het Naardermeer. Maak een rondleiding onderdeel van je bedrijfsuitje en leer alles over de schitterende flora en fauna van het fort in Weesp.

Evenementenlocatie met industriële look

De voormalige munitie opslagplaatsen zorgen voor een industriële look tijdens je bedrijfsevenement, dus ideaal voor een bijzondere product presentatie bijvoorbeeld. Het gave van Plofhuis 2 is dat je eigenlijk niets anders nodig hebt dan een vitrinekast voor je nieuwe product en goede verlichting. Deze unieke evenementenlocatie  Amsterdam zorgt voor een écht verrassingseffect bij je gasten.

Evenementenlocatie voor kleine groepen

Het Plofhuis is een evenementenlocatie voor kleine groepen. Dat wil zeggen dat je bij ons al terecht kunt met een groepje van 5 personen en met maximaal 100 personen. Met deze gezelschappen hebben we ten alle tijde een slecht weer scenario tijdens jullie evenement in Amsterdam. Ook zijn onze faciliteiten ingericht voor deze groepsgroottes.

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7

Plofhuis sluit zijn deuren

Robert-Jan en Patricia Nederbragt stoppen per 01 augustus a.s. met het organiseren van zakelijke evenementen en vergaderingen in het Plofhuis.  Zij hebben gekozen voor een nieuwe uitdaging.

Na 10 jaar evenementen organiseren op diverse fortlocaties waarvan de laatste 5 jaar op Fort Uitermeer zijn wij toe aan een nieuwe uitdaging. “Het Plofhuis is een toplocatie, schitterend gelegen en leent zich fantastisch voor inspirerende vergaderingen en gezellige bedrijfsuitjes. We hebben er dan ook de afgelopen 5 jaar alles aan gedaan om onze bezoekers een bijzondere tijd te laten beleven hier.”

De voormalige munitie opslagplaatsen gaan weer ‘terug’ naar Stichting Uiteraard Uitermeer die gaat kijken wat ze met de gerenoveerde Plofhuizen gaan doen. “Een nieuwe ondernemer die deze werkzaamheden voortzet zou fantastisch zijn,” aldus de stichting.

Robert-Jan en Patricia kijken met heel veel plezier terug aan een mooie tijd op Fort Uitermeer en hopen dan ook van harte dat hun werk wordt voortgezet. Robert-Jan is inmiddels al met een ander bedrijf begonnen, de Stroom Loods, waarbij hij thuisbatterijen verkoopt en installeert. Hierbij werkt hij veel samen met een ander Weesper bedrijf, Bliq.

Patricia gaat door met Puzzeluitje, de webshop voor puzzeltochten die in de coronatijd is ontstaan. Hier vind je routes met de auto, de fiets en te voet, zoals een superleuke wandelpuzzeltocht door Weesp!

Robert-Jan en Patricia willen iedereen bedanken die bij hen te gast is geweest, maar ook zeker de Weesper bedrijven waar jaren heel fijn mee is samengewerkt.