Knus & Sfeervol

Een fort bij het Plofhuis.

Het fort Weesp heet Fort Uitermeer en is een prachtige locatie voor vergaderingen en bedrijfsuitjes! Gesitueerd aan de Vecht en naast het Naardermeer ervaar je hier totale rust onder de rook van Amsterdam en Hilversum en vlakbij Almere.

Een bijzondere evenementen- en vergaderlocatie voor groepen vanaf 5 personen!

Ben je op zoek naar een vergaderruimte ver weg van de drukte of een locatie waar je je bedrijfsuitje kunt organiseren in het groen? Zoek dan niet verder!

Wil je hier ook neerploffen?

Fort Weesp

Het fort Weesp ligt net buiten het centrum van Weesp en zit boordevol historie. Deze gaat terug naar voorbij de 17e eeuw! Daarom is het zo’n bijzondere locatie.

Het fort is een voormalig torenfort uit de 19e eeuw en was gebouwd ter bescherming van de spoorlijn tussen Hilversum en Amsterdam. Helaas kun je op dit moment het fort zelf (nog) niet betreden, want bij de halve sloop van het fort terrein hebben ze ook het fort zelf proberen kapot te maken. Daardoor is het niet veilig om deze te betreden. Maar Fort Uitermeer bestaat uit veel meer dan alleen het torenfort.

Plofhuis

Naast het fort, vind je namelijk ook meerdere plofhuisjes. Deze voormalige munitie opslagplaatsen stammen uit de Koude Oorlog tijd in de 20e eeuw. Hiervan stonden er voorheen 15 en zijn er nog 8 over. Het idee achter de plofhuisjes was, dat ze bij een explosie van de munitie alleen de lucht in zouden blazen en niet de omgeving aantasten. Tegenwoordig zijn deze stoere gebouwen in gebruik voor o.a. vergaderingen en bedrijfsuitjes.

Fort bedrijfsuitje

Boek je een bedrijfsuitje op het fort Weesp, dan kun je kiezen voor meerdere (teambuilding) activiteiten. Maar helemaal gebaseerd op Fort Uitermeer is het toegankelijke teambuilding programma de PLOF Gamble! Hierin ga je terug in de tijd en doe je als de manschappen die ooit op het fort Weesp hebben gebivakeerd.

Zij verveelden zich namelijk stierlijk en gingen daarom allerlei activiteiten doen en daarop gokken. En dit doen jullie dus ook! In een programma van zo’n 2,5 uur gaan jullie allerlei doe en denk opdrachten doen waarbij jullie gaan gokken op je eigen skills. Natuurlijk wordt er tussendoor ook nog even een kanon afgeschoten…

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE