Fun & Teambuilding

Je bedrijfsuitje bij het Plofhuis.

Wij begrijpen dat het uitkiezen van écht leuke bedrijfsuitjes een lastige opgave kan zijn. Je wilt natuurlijk een origineel uitje op een leuke locatie organiseren, waar je collega’s nog lang over na zullen praten.

Waarschijnlijk zoek je daarom naar activiteiten die bij iedereen in de smaak zullen vallen. Het Plofhuis kan jullie hierbij helpen.

Wij organiseren originele bedrijfsuitjes op een groene oase middenin de Randstad. Neem vooral contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden vrijblijvend met jullie kunnen bespreken.

Wil je hier ook neerploffen?

Leuke bedrijfsuitjes met een ontspannen sfeer

Als locatie voor onze bedrijfsuitjes vind je ons op Fort Uitermeer in Weesp, centraal gelegen tussen Amsterdam, Almere en Hilversum. Deze unieke locatie zorgt gegarandeerd voor een ervaring die niet valt te vergelijken met een ‘standaard’ bedrijfsuitje op een normale feestlocatie.

Ons fort ligt midden in de natuur, maar is dus wel gemakkelijk te bereiken vanuit steden als Amsterdam, Utrecht en Hilversum. Eenmaal op locatie zullen jullie echter niets meer merken van de hectiek van de stad, wat leidt tot een uitje met een positieve en ontspannen sfeer.

Bedrijfsuitjes met originele activiteiten

De meeste bedrijven kiezen ervoor om hun personeelsuitje vorm te geven aan de hand van een aantal groepsactiviteiten. Het Plofhuis biedt op dit gebied voor ieder wat wils. Van ontspannen rondleiding in de omgeving van het fort, tot het actieve groepsspel Fort Trivial, er is altijd wel een activiteit te vinden die bij iedereen in de smaak zal vallen.

Bovendien bieden wij zowel indoor- als outdoor activiteiten aan, waardoor er gemakkelijk ingespeeld kan worden op het weer tijdens jullie bedrijfsuitje. Als bonus komt de historie van het fort terug tijdens veel van onze activiteiten.

Jullie uitje op maat samengesteld

Bij het Plofhuis krijgen jullie alle gelegenheid om de leuke bedrijfsuitjes naar eigen inzicht vorm te geven. Wij ondersteunen jullie hier graag bij. Dit betekent dat wij naast het verzorgen van de activiteiten, ook catering gedurende de dag of een heerlijk diner na afloop van de dag kunnen verzorgen.

Smaakvolle afsluiting bedrijfsuitje

Op het Plofhuis is er tevens een heerlijk en prachtig gelegen paviljoen alsook een gezellige Ploftuin voor lunches, borrels en diners. Onze eventmanagers staan klaar om jullie bedrijfsuitje van begin tot eind vorm te geven. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking en om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE