Lekker & gezellig

Borrelen bij het Plofhuis.

Sluit je vergadering of bedrijfsuitje af met een gezellige borrel op het terras van het Plofhuis.

Geniet met je collega’s of relaties van allerlei lekkere huisgemaakte hapjes en de smakelijkste 0.0 drankjes! 

Bij het Plofhuis zijn wij 100% alcoholvrij! Plof hier je 0.0 borrel dus maar neer!

Wil je hier ook neerploffen?

Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Alcoholvrij

Bij het Plofhuis schenken wij de lekkerste drankjes, geheel alcoholvrij. Niet alleen in Dry January, maar gewoon het hele jaar door. Tegenwoordig heb je de lekkerste drankjes zonder alcohol, dus hoe leuk om gezellig met elkaar na te genieten en daarna gewoon veilig in de auto te stappen? Of de volgende dag weer fris en fruitig opstaan zonder kater! 

PLOF 0.0 borrel

Speciaal voor onze gasten hebben we een superlekker arrangement samengesteld met heerlijk huisgemaakte hapjes zoals een kaasplankje op een stokje, een Parmaham stick of een kroepoek toastje met kip. Daarnaast kun je genieten van de lekkerste 0.0 biertjes zoals Wispe van de lokale bierbrouwer en een heerlijke 0.0 bubbel. 
Natuurlijk mag een goddelijke mocktail niet ontbreken, sterker nog in ons arrangement vind je 2 heerlijke 0.0 cocktails!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

plof puzzeltour fort uitermeer
10 - 100 personen

PLOF PUZZELTOUR

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Alcoholvrije vergaderlocatie

Een alcoholvrije vergaderlocatie zoals het Plofhuis biedt een verfrissende en professionele omgeving waar zakelijke bijeenkomsten kunnen plaatsvinden zonder de afleiding of invloed van alcohol. Of het nu gaat om bedrijfsvergaderingen, conferenties, trainingssessies of andere zakelijke evenementen, het kiezen van een alcoholvrije vergaderlocatie heeft verschillende voordelen die de algehele ervaring positief beïnvloeden.

Gelijkwaardige deelname

Daarnaast zorgt een alcoholvrije omgeving voor een gelijkwaardige deelname aan de vergadering, maar ook aan een bedrijfsuitje. Deelnemers voelen zich vaak comfortabeler om hun ideeën te delen zonder de invloed van alcohol. Dit draagt bij aan een inclusieve sfeer waarin alle stemmen gehoord kunnen worden, ongeacht persoonlijke drinkvoorkeuren. Het bevordert tevens een gezonde en professionele werkrelatie tussen collega’s.

alcoholvrij plofhuis
alcoholvrij plofborrel

Voordeel

Een ander voordeel van het kiezen voor een alcoholvrije evenementenlocatie is het bevorderen van gezondheid en welzijn. Deelnemers kunnen genieten van verfrissende non-alcoholische dranken en gezonde hapjes. Dit draagt bij aan een positieve sfeer en zorgt ervoor dat deelnemers zich energiek en alert voelen gedurende de hele vergadering en/of bedrijfsuitje. Het stimuleert tevens gezonde levensstijlkeuzes binnen de zakelijke context.

Alcoholvrije evenementenlocatie

Kortom, het kiezen van een alcoholvrije evenementenlocatie is een strategische beslissing die niet alleen bijdraagt aan een professionele en productieve werkomgeving, maar ook de gezondheid, gelijkheid en algehele welzijn van deelnemers bevordert. Het is een trend die steeds meer erkenning krijgt in zakelijke kringen, waarbij organisaties inzien dat heldere geesten en gezonde keuzes leiden tot betere resultaten en duurzamere zakelijke relaties.