Actief & fun

Teambuilding in het Plofhuis.

Geniet van een dagje vol teambuilding activiteiten in Amsterdam bij het Plofhuis! Op deze historische locatie vind je een perfecte plek om te werken aan jullie communicatie en teamspirit.

Het hele jaar door bieden wij hier super leuke activiteiten aan!

Hierbij houden we ook altijd rekening met het Hollandse weer en kunnen we deze groepsactiviteiten ook altijd binnen uitvoeren in één van de Plofhuisjes.

Natuurlijk sluiten we jullie teambuilding dag met een gezellige borrel en/of smakelijk diner.

Wil je hier ook neerploffen?

Teambuilding activiteiten Amsterdam

Onze teambuilding activiteiten  Amsterdam zijn in stadsdeel Weesp. Op nog geen 10 minuten van Amsterdam Zuid-Oost waan je je in een groene oase van rust, een heerlijke plek om samen te werken aan jullie team.

Parkeer je auto gratis of kom met de OV fiets vanaf het station. Wij heten je van harte welkom met een heerlijk kopje koffie of thee.

Teambuilding als onderdeel van je bedrijfsuitje

Organiseer de teambuilding als onderdeel van je bedrijfsuitje en maak er een bijzondere dag van. Daag je collega’s uit in één van onze toegankelijke spelprogramma’s zoals de Fort Trivial. Kies vooraf zelf de doe en denkopdrachten uit en ga in teams deze uitvoeren.

Werk samen, gebruik de juiste combinatie en leer elkaar op een andere manier kennen. Een luchtig teambuilding programma waarna de neuzen weer helemaal dezelfde kant uitstaan!

Compleet teamuitje

Bij het Plofhuis helpen wij graag mee met het organiseren van een compleet teamuitje. Dus niet alleen een geslaagde teambuilding activiteit, maar ook een gezellige afsluiter zoals een borrel in onze sfeervolle Ploftuin of heerlijk diner in het gezellige restaurant Porterhouse. Bekijk hier ons foodbook voor de mogelijkheden.

Groepsactiviteiten onder de rook van Amsterdam

Werken aan je team doe je natuurlijk met een leuke groepsactiviteit. Nu kun je kiezen voor de leuke PLOF Spelen, waarbij er ruimte is om in een ontspannen en sportieve manier je nader kennis met elkaar kunt maken.

Wil je hard werken aan het teamgevoel, kies dan voor een gezamenlijke groepsactiviteit zoals de PLOF DIY. Hier gaan jullie in 6 rondes allerlei opdrachten uitvoeren, waarbij communicatie en samenwerken de belangrijkste ingrediënt is. Daarnaast worden de activiteiten door jullie zelf begeleid (vandaar de DIY), wat weer een extraatje is voor de teamspirit!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Plofhuis

Plofhuis

Plof je vraag hier maar neer.

I will be back soon

Plofhuis
Heb je een vraag over de mogelijkheden bij ons Plofhuis? Stel ze hier via WhatsApp.
WhatsApp