Actief & fun

Teambuilding in het Plofhuis.

Geniet van een dagje vol teambuilding activiteiten in Amsterdam bij het Plofhuis! Op deze historische locatie vind je een perfecte plek om te werken aan jullie communicatie en teamspirit.

Het hele jaar door bieden wij hier super leuke activiteiten aan!

Hierbij houden we ook altijd rekening met het Hollandse weer en kunnen we deze groepsactiviteiten ook altijd binnen uitvoeren in één van de Plofhuisjes.

Natuurlijk sluiten we jullie teambuilding dag met een gezellige borrel.

Wil je hier ook neerploffen?

Teambuilding activiteiten Amsterdam

Onze teambuilding activiteiten Amsterdam zijn in stadsdeel Weesp. Op nog geen 10 minuten van Amsterdam Zuid-Oost waan je je in een groene oase van rust, een heerlijke plek om samen te werken aan jullie team.

Parkeer je auto gratis of kom met de OV fiets vanaf het station. Wij heten je van harte welkom met een heerlijk kopje koffie of thee.

Teambuilding als onderdeel van je bedrijfsuitje

Organiseer de teambuilding als onderdeel van je bedrijfsuitje en maak er een bijzondere dag van. Daag je collega’s uit in één van onze toegankelijke spelprogramma’s zoals de Fort Trivial. Kies vooraf zelf de doe en denkopdrachten uit en ga in teams deze uitvoeren.

Werk samen, gebruik de juiste combinatie en leer elkaar op een andere manier kennen. Een luchtig teambuilding programma waarna de neuzen weer helemaal dezelfde kant uitstaan!

Compleet teamuitje

Bij het Plofhuis helpen wij graag mee met het organiseren van een compleet teamuitje. Dus niet alleen een geslaagde teambuilding activiteit, maar ook een gezellige hapje en drankje in onze sfeervolle Ploftuin. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Groepsactiviteiten onder de rook van Amsterdam

Werken aan je team doe je natuurlijk met een leuke groepsactiviteit. Nu kun je kiezen voor de leuke PLOF Spelen, waarbij er ruimte is om in een ontspannen en sportieve manier je nader kennis met elkaar kunt maken.

Wil je hard werken aan het teamgevoel, kies dan voor een gezamenlijke groepsactiviteit zoals de PLOF DIY. Hier gaan jullie in 6 rondes allerlei opdrachten uitvoeren, waarbij communicatie en samenwerken de belangrijkste ingrediënt is. Daarnaast worden de activiteiten door jullie zelf begeleid (vandaar de DIY), wat weer een extraatje is voor de teamspirit!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF DIY main
25 - 100 personen

PLOF DIY

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Communicatie verbeteren

Teambuilding activiteiten in Amsterdam zijn een geweldige manier om de banden tussen teamleden te versterken, communicatie te verbeteren en de teamgeest te bevorderen. Met ons grote aanbod aan activiteiten en meerdere evenementenlocaties biedt het Plofhuis talloze mogelijkheden voor bedrijven die op zoek zijn naar effectieve teambuilding ervaringen.

Escape room

Een spannende teambuilding activiteit is een escape room-achtige uitdaging. Hiervoor hebben we de populaire PLOF Escape waar teams moeten samenwerken om puzzels op te lossen en de munitiekist open te krijgen binnen een beperkte tijd. Deze activiteit bevordert probleemoplossend denken, communicatie en samenwerking tussen teamleden, terwijl ze zich onderdompelen in een uitdagende en meeslepende omgeving.

Breed scala aan mogelijkheden

Kortom, teambuilding activiteiten in Amsterdam bieden een breed scala aan mogelijkheden om de banden tussen teamleden te versterken en een positieve werkomgeving te bevorderen. Of het nu gaat om een escape room-uitdaging of een spel programma, het Plofhuis heeft voor elk team iets te bieden. Deze activiteiten stimuleren samenwerking, communicatie en teamwerk, terwijl ze tegelijkertijd de teamgeest versterken en onvergetelijke herinneringen creëren.