Teambuilding & Fun

Teamuitje met je collega's

Middenin de Randstad ligt het Plofhuis bij Fort Uitermeer. Een prachtige locatie met tal van mogelijkheden voor een bijzonder teamuitje.

Gebouwd in de 19e eeuw is Fort Uitermeer met zijn plofhuisjes misschien wel het best bewaarde geheim in deze regio voor jouw teamuitje.

Ga met je team met elkaar de competitie aan met één van onze activiteiten. Op het prachtige terrein met diverse Plofhuisjes organiseer je een dagprogramma op maat.

Wil je hier ook neerploffen?

Programma op maat

Het terrein van Fort Uitermeer is geschikt voor allerlei teamuitjes en maken wij graag in overleg met jullie een uniek programma op maat. Naar aanleiding van jullie wensen, maken wij een teambuilding programma met bijvoorbeeld de Fort Trivial. Dit immens populaire spelprogramma stellen jullie vooraf zelf samen. Zo kunnen jullie kiezen welke denk- en doe opdrachten je zou willen doen. Zo kun je kiezen uit portofoon opdrachten (etherdiscipline!) of met water “spelen” in het inundatiespel. Maar met een aanbod van meer dan 20 opdrachten helpen wij graag mee het juiste programma samen te stellen!

Teamuitje met smakelijke afsluiting

Ook aan de inwendige mens is natuurlijk gedacht en verzorgen wij graag een smakelijke afsluiting van je teamuitje. Zo kun je samen met je collega’s of relaties in onze Ploftuin terecht voor een intieme barbecue vanaf onze stoere Bakbrommer. Of aan een lange tafel in één van de Plofhuisjes met een heerlijk buffet. Wij vinden het super leuk om een passende catering bij jullie teamuitje samen te stellen en denken graag met jullie mee. Neem gerust vrijblijvend contact op om alle catering mogelijkheden te bespreken.

Hollands weer

Natuurlijk hebben wij ook hier te maken met Hollands weer. Maar daar hebben wij bij het Plofhuis altijd een oplossing voor! Omdat er meerdere plofhuisjes zijn, is er altijd een mogelijkheid om bij nat of koud weer naar binnen uit te wijken. Zo ben je het hele jaar door van harte welkom bij Fort Uitermeer!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE