Sfeervol & compleet

Vergaderlocatie bij het Plofhuis.

Onze vergaderlocatie Amsterdam Zuidoost is een sfeervolle locatie met alle moderne faciliteiten.

Bij Fort Uitermeer in Weesp staan de Plofhuisjes, voormalige munitie opslagruimtes. En een aantal hiervan zijn helemaal verbouwd en worden tegenwoordig ingezet voor o.a. vergaderingen.

Wil je hier ook neerploffen?

Vergaderlocatie Amsterdam Zuidoost

Onze vergaderlocatie ligt op 10 minuutjes afstand van Amsterdam Zuidoost. Dus kom lekker op de fiets! Ga je liever met de auto, geen probleem, parkeren is hier gratis!

Even weg van kantoor en in de groene oase van het fort efficiënt vergaderen. Onze gastheren en -vrouwen zorgen ervoor dat jullie het aan niets ontbreekt.

Verschillende vergaderruimtes

Bij het Plofhuis beschikken we over verschillende vergaderruimtes. Zo is er Plofhuis 2, een stoere, industriële ruimte die we in overleg inrichten en goed is voor grote groepen tot zo’n 100 personen.

Maar ook Plofhuis 3 is perfect als vergaderlocatie Amsterdam Zuidoost. Dit Plofhuis is in 2021 helemaal opgeknapt en zeer sfeervol ingericht. En ideaal voor groepjes van 5 – 20 personen!

Vergaderbreak

Even tussendoor iets anders doen? Kies dan voor een leuke vergaderbreak. Wat dacht je van een heerlijke wandeling met één van onze gidsen? Zij vertellen je de mooiste verhalen over de geschiedenis van het fort en de huidige flora en fauna dat hier leeft!

Of kies voor onze unieke escape room experience, waarbij het doel is dat je een kanon afschiet. Dit kanon is een replica van de kanonnen die hier ooit op het fort hebben gestaan om o.a. Amsterdam Zuidoost te beschermen.

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7