Origineel & creatief

Het evenementen-bureau van het Plofhuis.

Van origine zijn wij bij het Plofhuis een evenementenbureau dat gespecialiseerd is in evenementen op forten. Ons creatieve team organiseert evenementen als bedrijfsuitjes, een heidag, een product presentatie of een relatiedag.

Omdat wij gek zijn op forten, hebben wij ons verdiept in deze evenementenlocaties. En met inmiddels meer dan 15 jaar ervaring weten wij precies hoe een evenement hoort te zijn op een fort!

Wil je hier ook neerploffen?

Evenementenbureau op een fort

Natuurlijk vind je ons evenementenbureau op een fort, te weten het groene Fort Uitermeer. Brengen jullie een bezoekje aan ons, dan vertellen wij altijd graag meer over deze bijzondere locatie. Dit doen wij overigens op al onze evenementen.

Wij krijgen vaak terug van onze gasten dat ze het leuk vinden iets meer te weten over de evenementenlocatie. Omdat wij open en transparant werken, delen wij nog veel meer met onze opdrachtgevers.

Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat er een klik is met onze klanten. Alleen dan kunnen wij de mooiste evenementen samen met jullie organiseren!

Diverse types evenementen

Bij het Plofhuis organiseren we diverse types evenementen. Zo vinden wij het enorm leuk om mee te denken hoe wij jullie nieuwe product op een unieke manier kunnen lanceren tijdens een product launch event. Of verrassen wij graag de gasten tijdens een onvergetelijke relatiedag. Deze programma’s op maat organiseren wij op Fort Uitermeer onder de rook van Amsterdam en in de nabijheid van ‘t Gooi.

Bedrijfsuitjes

Naast dé fortenspecialist van Nederland, zijn wij ook gespecialiseerd in originele bedrijfsuitjes. Een leuke actieve dag met de collega’s op een bijzondere locatie, dat vinden wij fantastisch om te organiseren als evenementenbureau. Daarom ontwikkelen en maken wij ook zelf onze eigen teambuilding programma’s.

Zo is er het populaire Fort Trivial, een toegankelijk teambuilding programma waarbij jullie het activiteiten programma zelf samenstellen. Ons motto is “Plof hier maar lekker neer” en laat je geheel ontzorgen door ons evenementenbureau.

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7