Teambuilding & fun

Leuke uitjes bij het Plofhuis.

Op zoek naar leuke uitjes met je collega’s? Bij het Plofhuis beleef je originele activiteiten op een bijzondere locatie.

Verscholen in het groen en toch vlakbij Amsterdam, Almere en Hilversum ligt het terrein van Fort Uitermeer in Weesp.

De plek waar iedereen zich thuis voelen en genieten van allerlei leuke activiteiten zoals de escape room experience de PLOF Escape of elkaar uitdagen met een uniek teambuilding programma. Kom ook langs en ontdek het zelf!

Wil je hier ook neerploffen?

Bijzondere locatie

Een fort bezoeken, dat doe je niet iedere dag. Fort Uitermeer was ooit een verdedigingsfort in de 19e eeuw en is onderdeel van de Stelling van Amsterdam en de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Rondom het fort staan de zogenaamde Plofhuisjes die vroeger dienst deden als munitie opslagplaatsen. Je kunt hier allerlei leuke activiteiten boeken, zoals bijvoorbeeld een rondleiding doen.

Neem je collega’s gezellig mee voor een bedrijfsuitje en geniet met elkaar van deze bijzondere locatie. Na afloop ploffen jullie lekker neer bij restaurant Porterhouse voor een drankje met wat lekkers op het fijne terras aan het water.

Leuke uitjes rond een Plofhuis

Onze leuke uitjes organiseren wij in en rond de Plofhuisjes. Het terrein eigent zich perfect voor unieke groepsactiviteiten buiten, zoals de PLOF Gamble. Dit op maat gemaakte teambuilding programma gaat allemaal om de vrije tijd van de soldaten vroeger.

Toen werd er uit verveling flink gegokt hier en dat gaan jullie met dit spelprogramma ook doen. Gokken op je eigen skills en die van je collega’s! En mocht het Hollandse weer ons parten spelen, dan gaan we bij de Plofhuisjes gewoon naar binnen.

Teambuilding dag of bedrijfsuitje

De leuke uitjes bij het Plofhuis zijn ideaal voor een teambuilding dag óf een bedrijfsuitje. Iedereen is hier welkom! Met je bedrijf start je met een vergadering die je onderbreekt met een vergaderbreak zoals een boottocht over de Vecht. Vraag naar de mogelijkheden.

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE