Sfeervol & historisch

Je personeelsuitje bij het Plofhuis.

Wel eens gedacht aan een stoer fort als locatie voor jullie personeelsuitje Amsterdam? De Stelling van Amsterdam voorziet in tal van historische forten als ideale locatie voor teambuilding activiteiten en andere mooie evenementen.

Fort Uitermeer is onderdeel van deze waterlinie en is te vinden in stadsdeel Weesp.

Combineer je personeelsuitje met een gezellige borrel of uitgebreide barbecue bij ons sfeervolle restaurant en jullie dag is compleet!

Wil je hier ook neerploffen?

Bijzondere evenementenlocatie

Op slechts 15 minuten rijden van Amsterdam (of 10 minuten vanaf Zuidoost), vind je Fort Uitermeer in Weesp. Direct gelegen aan rivier De Vecht en natuurgebied het Naardermeer, verscholen in het groen, is dit de ideale plek voor een personeelsuitje Amsterdam.

Je kunt hier gratis parkeren of lekker met de fiets naar toe rijden. Het fort bestaat niet alleen uit een fort, maar ook over de stoere plofhuisjes. Dit zijn voormalige munitie opslagplaatsen die wij tegenwoordig gebruiken voor vergaderingen en bedrijfsuitjes.

Personeelsuitje Amsterdam met teambuilding

In het groen gelegen is het Plofhuis bij Fort Uitermeer de ideale locatie voor teambuilding activiteiten tijdens jullie personeelsuitje. Zo kun je o.a. de PLOF Escape, een mobiele escape room experience in de vorm van een munitiekist, spelen met zowel één als meerdere teams. Door het oplossen van puzzels en raadsels moeten alle deelnemers meerdere sloten openen binnen een uur, wat alleen lukt met een goede samenwerking! Een leuke activiteit als onderdeel van het personeelsuitje.

Grote of kleine groepen

Of je jullie personeelsuitje nu met 10 of 60 personen organiseert, Fort Uitermeer heeft zijn eigen unieke ruimtes waar je met grotere of kleine groepen terecht kunt. Neem gerust vrijblijvend contact op met onze PLOF crew. Zij adviseren jullie graag over het ideale programma voor een personeelsuitje Amsterdam.

Zit het Hollandse weer toch een beetje tegen? Ook dan ben je bij het Plofhuis op de juiste plaats! Wij zorgen namelijk altijd voor een slecht weer scenario, zodat jullie personeelsuitje altijd door kan gaan!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE