Vernieuwend & duurzaam

Innovatie bij het Plofhuis.

Voor een teambuilding innovatief kies je natuurlijk voor het Plofhuis bij Fort Uitermeer! Indertijd was dit fort namelijk ook zeer innovatief, dus hoe leuk om deze “traditie” voort te zetten in een teambuilding activiteit op ons fort tijdens jullie teambuilding dag.

Als je de geschiedenis van de Hollandse Waterlinies induikt, dan zul je snel lezen dat de bouw van dit unieke verdedigingswerk in de 19e eeuw enorm vernieuwend was. Dit proberen we bij het Plofhuis voort te zetten.

Wil je hier ook neerploffen?

Innovatie bij teambuilding

Wij zijn continue aan het door ontwikkelen en zeker bij de teambuilding proberen we altijd innovatief te zijn. Zo gebruiken we de nieuwste technieken om leuke verrassingseffecten te krijgen bij onze groepsactiviteiten.

Onze activiteiten gaan sowieso jaarlijks door de brainstorm en worden vernieuwd waar nodig.

Programma’s zelf ontwikkeld

Omdat wij onze programma’s voornamelijk zelf ontwikkelen en ook van innovatie houden, zijn wij continue bezig om de trends op innovatie gebied te volgen en te integreren op onze teambuilding programma’s.

Denk aan de Fort Trivial, een spel programma dat wij al meer dan 10 jaar aanbieden maar nog altijd actueel is. Deze activiteit bestaat uit meer dan 15 spelonderdelen waaruit je kunt kiezen. En al deze spelonderdelen worden hernieuwd waar nodig elk jaar.

Op maat gemaakt

Wij vinden het erg leuk om samen met jou te bedenken welk innovatief programma het best bij jullie past en daaromheen een teambuilding te ontwikkelen. Zo hebben jullie een op maat gemaakte teambuilding waarbij naast samenwerken en communiceren, ook jullie bedrijfscultuur tot uiting wordt gebracht.

Complete teambuilding dag

Jullie teambuilding dag boordevol innovatie maken we compleet met heerlijke hapjes en drankjes. Zo ontvangen wij jullie graag met de nieuwste smaken van Smit’s Delicious en tijdens de activiteiten staan er lekkere (fris)drankjes, koffie en thee voor jullie klaar alsook hapjes voor de inwendige mens.

Na alle teambuilding is het dan tijd voor ontspanning bij het Porterhouse aan de Vecht! Geniet van bijvoorbeeld een heerlijke uitgebreide barbecue met de lekkerste hapjes én een schitterend uitzicht!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE