Sfeervol & historisch

Eindejaarsborrel in de Plofhuisjes.

Wil je met de eindejaarsborrel écht indruk maken op jullie personeel of relaties? Denk dan eens aan het Plofhuis Kerstuitje bij Fort Uitermeer in Weesp, vlakbij Amsterdam, Almere en Hilversum.

Op deze stoere, historische locatie bouwen wij de voormalige munitiewerkplaats om tot een Winter Wonderland, de ideale plek voor een eindejaarsborrel in over de top kerstsfeer met hilarische kerstactiviteiten!

Breid je kerstborrel uit met een heerlijk diner in het sfeervolle restaurant van het fort.

Wil je hier ook neerploffen?

Winterse activiteit eindejaarsborrel

Het Plofhuis Kerstuitje is een winterse activiteit in ultieme kerstsfeer. Een unieke kans om je collega’s of relaties de jaarlijkse eindejaarsborrel op een wel heel bijzondere manier te laten beleven.

Combineer jullie kerstuitje met winterse activiteiten zoals een potje curling, de Merry (christ)quiz of de pakjestafel. Allemaal in competitie verband! Sluit af met een borrel in de Schnappsbar.

Eindejaarsborrel met curling

Zijn jullie met een wat kleiner groepje en willen jullie graag iets actiefs doen? Kies dan voor een curling toernooi die we afsluiten met een gezellige borrel. In groepjes van zo’n 3 personen gaan jullie proberen de ‘ijsstok’ in de kring te krijgen/gooien. Dit doe je altijd in competitie met een ander team, die jou ook weer uit die kring kunnen gooien.

Snap je het nog? Na het toernooi eren we het winnende team (en de rest van de medewerkers) in de gezellige eindejaarsborrel met heerlijke winterse hapjes en lekkere drankjes aan de Schnappsbar!

All-inclusive arrangement

Al onze kerst arrangementen zijn all inclusive. Inclusief in de prijs zit de aangeklede locatie, gebruik van materialen, personeel, hapjes en drankjes. Daarnaast vragen we nog een kleine bijdrage voor het behoud van het erfgoed. Elk arrangement heeft een vaste inhoud, maar uiteraard kun je altijd met ons eventuele afwijkende wensen bespreken.

Zo zijn jullie natuurlijk ook van harte welkom om jullie kerstuitje uit te breiden met een heerlijk diner in het Porterhouse restaurant of een lekkere Winter BBQ in het Plofhuis!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE