ActiviteitenBedrijfsuitje

FORT Trivial teambuilding programma is jarig!

O ns teambuilding programma Fort Trivial is jarig! Deze maand viert het zijn 10 jarig bestaan. Dit te leuke spel programma is nog altijd één van de populairste activiteiten die wij aanbieden tijdens bedrijfsuitjes en teamdagen. Wie had dat 10 jaar geleden gedacht?

Evenementenbureau

Toen wij ons evenementenbureau startten, werd het al snel duidelijk dat we een bijzondere activiteit moesten gaan ontwikkelen. We kregen veel vraag naar groepsactiviteiten op de forten waar we actief waren en creatief als we zijn, dachten we dat we dit zelf wel konden gaan bedenken.

We doken achter de tekentafel om de rode draad te vinden voor een spel programma waarbij iedereen binnen het bedrijf een aandeel zou hebben of in ieder geval mee kon doen. Van secretaresse tot account manager, van directeur tot administratief medewerker.

Klussen, klussen, klussen

We gingen aan de slag. Klussen, klussen, klussen. Maandenlang was onze woonkamer thuis omgetoverd tot klusparadijs. Overal lagen spelonderdelen te drogen. Het was een heerlijke tijd.

Wij zijn namelijk gek op nieuwe dingen creëren. Alles bij elkaar zijn we een half jaar bezig geweest, van het eerste idee tot een compleet teambuilding programma. In februari 2013 was het zover, we gingen het testen.

 

fort trivial teambuilding

Teambuilding programma

Omdat we het wilden aanbieden als teambuilding programma was het heel belangrijk dat de spelonderdelen bestonden uit allerlei opdrachten waarbij men moest samenwerken en communiceren. En omdat het toegankelijk moest zijn, wilden we de keuze aan onze klanten laten. Zij bepaalden wat de exacte inhoud werd van Fort Trivial.

Er waren 6 rondes, maar 10 spellen. De première was met het bedrijf van een familielid.

Succes!

Wat was het een succes! Er werd gelachen, fanatiek gediscussieerd en bovenal deed iedereen mee. Hoe bijzonder om gade te slaan hoe al deze mensen aan het genieten waren met elkaar. Dat is wat een teambuilding programma voor ons moet zijn.

Wat was het een succes! Er werd gelachen, fanatiek gediscussieerd en bovenal deed iedereen mee.

Groepsactiviteiten

Fort Trivial bestaat dus uit een aantal groepsactiviteiten waarbij het doel is om zoveel mogelijk trivianten te verzamelen. Het leuke aan dit teambuilding programma is dat je de inhoud zelf samenstelt.

We zijn inmiddels 10 jaar verder, dus de inhoudelijke opdrachten zijn in de loop der jaren wel wat aangepast en veranderd (omdat het leuk blijft nieuwe opdrachten te bedenken en maken), maar het principe staat als een rots!

Heel veel deelnemers

Ik heb geen idee hoeveel, maar ik weet wel dat we al heel veel deelnemers hebben gehad met Fort Trivial. De grootste die we ooit gedaan hebben, was met 350 deelnemers! Wat een organisatie en hoe bijzonder!

Voorheen deden we dit teambuilding programma ook door heel Nederland, maar de laatste jaren alleen nog op ons mooie Plofhuis. Maar het heeft nog helemaal niets aan zijn populariteit ingewisseld!

PLOF HIER DE FUN MAAR NEER

Een paar van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE

Comment(01)

 1. Extended Opportunity

  Hey,

  The moment we’ve all been waiting for is finally here – GoBuildr is now LIVE! 🎉

  🌐 Create ultra-lightning-fast websites, sales funnels, eCommerce stores, and more in less than 60 seconds, with just a keyword!

  🚀 Say goodbye to the limitations of traditional page builders. GoBuildr combines the functionality of 16 different tools into one powerful app, supercharged with AI-assisted technology.

  ⇒ Click Here To Checkout Demo https://ext-opp.com/GoBuildr

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *