Kerst & kerst

Je kerstuitje bij het Plofhuis.

De afgelopen jaren hebben wij bij het Plofhuis een kerstuitje voor meerdere relaties mogen organiseren. Wijzelf zijn idolaat van kerst en het kan nooit genoeg over the top!

We hebben in ons magazijn dan ook een heel schap vol met kerstspullen staan waaronder vier kilometer verlichting!

Kan het bij jullie ook niet over the top genoeg? Kom dan kerst vieren in het Plofhuis dat we helemaal hebben omgetoverd tot een waar winter wonderland.

Wil je hier ook neerploffen?

Compleet kerstuitje

Bij het Plofhuis bieden wij een compleet kerstuitje aan. Je ontvangt van ons een offerte met daarin een compleet arrangement. Dus inclusief een aangeklede locatie, lekker eten en drinken, gezellige gastvrouwen en – heren en natuurlijk hilarische kerst activiteiten. Samen met jullie maken we een mooi programma dat past binnen jullie wensen en budget.

Winter Fortenland

Een elk jaar terugkerend kerstuitje is ons Winter Fortenland. Hierbij toveren we één van de Plofhuisjes om tot een waar winter wonderland met onze vier meter hoge kerstboom, heel veel kerstverlichting, gezellige decoratie en leuke extraatjes zoals de kleinste escape room van Nederland in een echte skigondel of een kerst photobooth.

We ontvangen jullie natuurlijk met een lekkere schnapps waarna jullie met elkaar kunnen borrelen en vrijblijvend gebruik maken van de activiteiten, zoals de curling baan. Kies voor een programma van 1,5 uur waarna jullie heerlijk gaan eten in het Porterhouse, het restaurant van Fort Uitermeer.

Plofhuis Kerstuitje

Wil je iets actiever aan de slag, kies dan voor het PLOF Kerstuitje! We delen jullie gezelschap in teams, waarna er in competitievorm allerlei kerst doe- en denk opdrachten worden uitgevoerd. Denk aan de kerstkado’s uitpakken met kerstwanten, kerstballen gooien of met de portofoon een kerstboom nabouwen.

Natuurlijk ontvangen we jullie hier met een lekkere warme chocomel en is er tussendoor ruimte voor een lekker drankje. Sluit dit bedrijfsuitje af met een gezellige kerstborrel of diner in het restaurant van het fort!

Curling Kerstborrel

Tot slot hebben we ook nog de curling kerstborrel! Ben je met een klein gezelschap? Dan is dit een superleuk kerstuitje! In kleine teams doen we een fanatieke curling competitie aan de Vecht, waarna we de winnaars kunnen huldigen tijdens de kerstborrel (en de verliezers hun ‘verdriet’ kunnen wegdrinken). Vraag voor een vrijblijvende offerte!

Ter inspiratie

Een aantal van onze activiteiten.

PLOF gamble main
10 - 80 personen

PLOF GAMBLE

PLOF spelen main
10 - 100 personen

PLOF SPELEN

FORT trivial main
10 - 100 personen

FORT TRIVIAL

PLOF escape main
10 - 45 personen

PLOF ESCAPE