Sfeervol & historisch

Je vergaderruimte bij het Plofhuis.

Bij onze vergaderruimte Amsterdam ben je even weg uit de stad om in een groene omgeving te vergaderen. 

In de Plofhuisjes – dit zijn voormalige munitie opslagplaatsen –  rondom het unieke torenfort van Fort Uitermeer kun je met verschillende groepen vergaderen.

De Plofhuisjes dateren uit de Koude Oorlog, maar zijn (meest) van alle moderne gemakken voorzien om van jullie vergadering een unieke ervaring te maken. Parkeren kun je er gratis en binnen een kwartier ben je weer terug in Amsterdam.

Wil je hier ook neerploffen?

Unieke vergaderruimte Amsterdam

Bij een vergaderruimte Amsterdam heb je dat heerlijke buitengevoel nodig tijdens een brainstorm, vergadering of trainingsdag. Dit vind je bij ons in Weesp, een buiten stadsdeel van Amsterdam.

Vermijd de files, parkeer gratis en wandel in enkele minuten naar jullie vergaderruimte in het groen. Met een warm ontvangst geheel in stijl start jullie dag in ieder geval al goed dankzij deze unieke vergaderruimte aan het water. In het naastgelegen restaurant wacht jullie een heerlijke borrel en diner na afloop. En prachtig uitzicht op het imposante torenfort en rivier De Vecht krijg je er zomaar bij cadeau.

Vergadering met klein gezelschap

De Plofhuisjes hebben elk hun eigen afmeting en bijzondere kenmerken. Zo is er voor iedere vergadering of training wel een geschikte vergaderruimte aanwezig.

Onze PLOF crew informeert je graag over de mogelijkheden. Al met 5 personen ben je van harte welkom in bijvoorbeeld het recent gerenoveerde Plofhuis 3. Ben je met een gezelschap van meer dan 50 personen, dan kleden wij in overleg het rauwe Plofhuis 2 aan.

Vergaderarrangementen

In onze vergaderruimte Amsterdam ontvangen wij alle gasten met koffie of thee en een bijzondere huisgemaakte bonbon van Smit’s Delicious. Want een goede start van jullie vergadering is tenslotte het halve werk!

Gedurende de dag staat er op het drankenbuffet een volledig verzorgd vergaderarrangement voor jullie klaar. De grote watertap vol fruit en kruiden, koekjes, mints en handfruit maken de dag compleet.

Wandel rond de lunch in enkele minuten naar restaurant voor een lekkere break op het terras aan het water. Of onderbreek je meeting met één van de originele vergaderbreaks om de hoofden weer helemaal leeg te maken. Eén vergaderdag niet genoeg? We regelen graag een overnachting in het gezellige Weesp.

PLOF HIER MAAR NEER

De Plofhuisjes.

10 - 70 personen

PLOFHUIS 15

5 - 20 personen

PLOFHUIS 3

50 - 100 personen

PLOFHUIS 2

5 - 40 personen

PLOFHUIS 7

Plofhuis sluit zijn deuren

Robert-Jan en Patricia Nederbragt stoppen per 01 augustus a.s. met het organiseren van zakelijke evenementen en vergaderingen in het Plofhuis.  Zij hebben gekozen voor een nieuwe uitdaging.

Na 10 jaar evenementen organiseren op diverse fortlocaties waarvan de laatste 5 jaar op Fort Uitermeer zijn wij toe aan een nieuwe uitdaging. “Het Plofhuis is een toplocatie, schitterend gelegen en leent zich fantastisch voor inspirerende vergaderingen en gezellige bedrijfsuitjes. We hebben er dan ook de afgelopen 5 jaar alles aan gedaan om onze bezoekers een bijzondere tijd te laten beleven hier.”

De voormalige munitie opslagplaatsen gaan weer ‘terug’ naar Stichting Uiteraard Uitermeer die gaat kijken wat ze met de gerenoveerde Plofhuizen gaan doen. “Een nieuwe ondernemer die deze werkzaamheden voortzet zou fantastisch zijn,” aldus de stichting.

Robert-Jan en Patricia kijken met heel veel plezier terug aan een mooie tijd op Fort Uitermeer en hopen dan ook van harte dat hun werk wordt voortgezet. Robert-Jan is inmiddels al met een ander bedrijf begonnen, de Stroom Loods, waarbij hij thuisbatterijen verkoopt en installeert. Hierbij werkt hij veel samen met een ander Weesper bedrijf, Bliq.

Patricia gaat door met Puzzeluitje, de webshop voor puzzeltochten die in de coronatijd is ontstaan. Hier vind je routes met de auto, de fiets en te voet, zoals een superleuke wandelpuzzeltocht door Weesp!

Robert-Jan en Patricia willen iedereen bedanken die bij hen te gast is geweest, maar ook zeker de Weesper bedrijven waar jaren heel fijn mee is samengewerkt.